0 - 0
Привіт всім. Хочу купити хорошу, легку і міцну сокиру для похотів і ігор. Впринципі то що я бачив, а це переважно китай, мені в руки давати не можна і бо його вистачить на 2-3 поїзлки (при своїх 56кг в мене манякальний стиль рубки :D ).
В мого тата колись була сокира з суцільного металу з прорізами на ручці для полегшення ваги + зверху покрита пласмасовою ручкою. Як не дивно в дитинстві вона не була для мене важка. Зара вприниципі нічого такого не бачив, нажаль :(
Що можете ще порекомендувати і де придбати такий потрібний інструмент.
П.С. Мені радять юзати дротяну пилку. Пилка це добре і її я тоже куплю але деколи треба поколоти бруски чи поставити палатку....звісно це вже буде важко :)
0 - 0
Уточни у Антибиотика - у него какой-то клёвый топорик. Насколько я помню, пластиковое топорище с впресованым топором. Лёгкий и удобный.
0 - 0
Зайшов в будівельний відділ - був приємно здивований. Паро хв повозився з різними розмірами і варіантами, при цьому відкринув паро бракованих і всетаки вибрав. Вага блиського кілограма, деревяна ручка. В дії ще не пробував нажаль, думаю вибратись я потестити. Заплатив не памятаю скільки, вродіби 40 грв.
0 - 0
Протестив, легка, зрачна...єдине наточити треба :D
0 - 0
так же задавался подобным вопросом.У меня есть хороший стальной топорик с прорезиненной ручкой весом чуть более килограмма,но для походов решил найти второй,аналогичный или лучше.Обошёл рынки и специализированные туристические и оружейные магазины - не нашёл ничего лучше,искал так же наборы (одна рукоять и с насадками лопатки,топора,пилы,ножа).Из найденого ничего доверия не внушило.Как бы за топорами в последствии дела не стало,но вот идея подобного набора,как я указал выше,очень актуальна.Китайские ширпотреб стоил порядка 70 грн,но о долговечности его можно забыть сразу.Друзья,если кто-то увидит подобное,укажите пожалуйста,да и себе прикупите - хорошая штука,если качественная.
0 - 0
Я чув що натовські лпатки призначені також для рубки....а може і не натовські :)
0 - 0
Я чув що натовські лпатки призначені також для рубки....а може і не натовські :)
Разве что за неимением топора :D
0 - 0
Інформація була неперевірена :)
Я собі куплю ланцьогову пилку...кажуть річ дуже корисна :)
0 - 0
Виглядає воно непогано....вот а як воно буде в роботі :)