0 - 0
Хочу протюнінговати SR-16 (вінтовка марксманів), так як вона по великому рахунку складається з бази серії М-ки комплект тюнінга в загальному відомий, от біда в іншому якщо скажімо поставити туда пружину 150/160, то базовий бокс того не переживе, навіть при одиночній стрільбі (мова іде про бокс КЛАСІК АРМІ). Питання в наступному;
Чи хтось вже має досвіт в подібному тюнінгу? З здебільшого мене цікавить як можна усилити бокс. Якщо можна і є приклади, то що туда краще поставити щоб добитись максимального результату, а саме:
Швидкість, точність, шара.
Також думаю внутрішній стволік поставити більшим і сховати його в глушник, чи тим я чогось доб’юсь?
0 - 0
Також думаю внутрішній стволік поставити більшим і сховати його в глушник, чи тим я чогось доб’юсь?
На остальное не отвечу ибо нет опыта. Длинный тонкий стволик даст тебе повышение кучности, но потребует увеличенного количества толкаемого воздуха (объем цилиндра).
PS В тюне нифига не шарю, ответ дал просто со взгляда физики - если не прав, поправьте.
0 - 0
с одной стороны - читал, что более длинные стволики дают прирост в кучности. С другой - опять же читал, что существенный прирост кучности идёт с каждым сантиметром до определённой длины (вроде 363мм (стандартный стволик М4А1)), дальше прирост уже не такой большой. Кто прав, а кто нет - без понятия, т.к. не проверял. Конечно если не смущает длина исходного варианта - то можешь смело ставить более длинный.
по поводу тюнов - ищи в оружейной/мастерской темы по тюну бокса ver.2 и будет тебе щастье :wink: Если с деньгами нет напрягов - покупай Системовский мехбокс с М150 внутри.
0 - 0
Сложно судить. У меня стоит на базовом гирбоксе. Нареканий нет. Можно поставить системовский мехбокс , как писали выше.
Можно попробовать усиленный гирбокс от ДипФаер, он есть в продаже в Милитаристе. Я бы рекомендовал поставить (после выполнения внешнего тюна) на базовый, если разлетится- а гирбокс от гирбокса отличается, это лотерея- тогда думать насчет усиленного.
Для увеличения скорости шара рекомендую серьезно занятся исправлением недочетов в шилиндре, и камере Хоп Апа- т е .убрать травлю воздуха.
0 - 0
Для увеличения скорости шара рекомендую серьезно занятся исправлением недочетов в шилиндре, и камере Хоп Апа- т е .убрать травлю воздуха.
Верно подмеченно. При более тонком стволике увеличится банальное трение шара о стенки стволика и воздух будет уходить путями "наименьшего сопротивления" (почти как ток) через травящую пару: камера хоп апа - нозел.
PS Опять таки простейшая физика.
PPS Ещё меня отпугнули от стволиков 6.02 сказав, что они любят забиваться. Насколько правда - не знаю :|
0 - 0
Если использовать качественные шары, то ничего страшного не будет. Ну и после каждой стрельбы ухаживать за оружием.
0 - 0
SR-16 (вінтовка марксманів),
SR-16 марксмен райфл? SR-16 - карабин для военных и правохранительных структур, модификация SR-15 с укороченым стволом стандартной длины 368мм (карабин М4) и режимом автоматического огня. Наверно разговор идёт о чём то типа SAM-R или SDM-R...
А по тюнингу рекомендуеться замена гирбокса на усиленный под 7мм втулки, потом поршень, шестерни, головы поршня/цилиндра(а лучше борап), направляющую и саму пружину, поставить более мощный двигатель, заменить проводку, вобщем всё это есть в мастерской...
Ну а насчёт стволиков, используем дипфаер 6.02, имеем достаточно хорошую точность на 0.3 шарах.
Ну и после каждой стрельбы ухаживать за оружием
верно подметил, без этого никак! :wink:
0 - 0
По суті що саме з SR-16 чи SR- 25, особисто для мене не було найважливіше, мета одна зібрати автоматичну снайперську, так як L 96 мирно лежить чикає свого тюнінга. Якби запчастини для тюніга вже б були і їх можна було б швидко купити, то можливо вона б вже працювала на іграх. А так я вважаю просто супер використовувати автоматичну гвинтівку, це на мій погляд значно легше привикати до снайперського «ремесла» :) Але справа навіть не в тому що легше і на чому вчаться. Просто виникло таке бажання, зібрати собі автоматичну снайперку не важливо чи SR-16 або SR- 25 для аірсофта це всього лиш заміна фронсета і який вибереш така і буде головне суть. Так багато з нас хто поступає хто болтову а хто аег а хто то і то.
От мене більше всього цікавить бокс. Багато зустрічав пишуть, про стяжки на бокс а конкретної інфи по цьому диву не зустрічав, навіть те чи діло насправді того варта. Ні фото ні опису, тобі ж- як робити як виглядає і як воно працює. Поки що опрацьовую такий варіант як повністю миталевий бокс. Розумію що для того потрібно чудо токаря і фрезировщика, но при наймі мені обіцяли що з таким познайомлять. Якщо на справді це б вийшло то обов’язково дам знати. Но є і другий варіант а вось не вийде то потрібно альтернатива. Для того я і завів дану тему, хто міг би помогти порадою чи інфою. Можна б спробувати усилений но як це вже обговорювалось це лотерея. Думаю доволі не приємна річ коли прибуваєш на гру, а тут поломка якаж тоді вже гра, один гемор.