Ну що ж, скажу і я...
Після прибуття на полігон і реєстрації наша команда Legion 10 була поселена на 3 поверх (де практично не було води щоб помитись :( ) в готельно-казарменний номер на 11 персон. Майже відразу до нас на співіснування приєдналась команда зі Львова "Солдати удачи". Паша, я ще раз хочу подякувати тобі і твоїм браттям по зброї :) за спільне буття весь час "Тайфуна". Ми просто відразу зраділи, що саме ВИ будете жити поряд. В період спілкування дізнавались багато цікавого. Ваш досвід - неоціненний :!: 8)
Перший день пройшов в підготовках, вирішенні організаційних питань...
По деяких слухах дізнались, що тра іти спати підготовленими "до всього".
Так і зробили... І ось тревога, підйом. Моя команда навіть не дивилась на годинник і ми думали, що це вже десь 6-та ранку і все іде по графіку (але взялм все). 8)
Діяли на стороні мужньої Сільванії (вже не перший раз) в складі групи ЕХО (а саме ЕХО-3 були ми).
Відразу з негатива :idea: Да, я вірю, що Legion 10 не багаточислений (4 бійця), що ми молода команда... АЛЕ! Ми не рахуємо себе якимись "не повноцінними". На ранковому епізоді діяли в прикритті тилу групи ЕХО. При спробі організувати активні дії (в ті моменти коли цього вимагала ситуація), всі спроби відкидались нашим старшим командиром (СВАТ, тобі вітання :wink: ). Але ми не засмучувались, бо знали, що все ще попереду... Десь в районі після 6-ї ранку за наказом офіцера СБ пішли в атаку на позиції норманців, де і відчули повний драйв і насолоду від того, що чекали і до чого стільки часу готувались! :twisted:
Да, відпочинку між епізодами було достатньо... А так хотілось відчути 20 годин гри нонстоп, які прогнозувались (ну там з маленькою паузою).
Денна місія розпочалась знову з того, що мою групу використовували як прикриття/охорону/оборону. Тільки пізніше 3 легіонерів відправились на зачистку бункера, двох з яких я зустрів згодом на кутку штурмованого будинку норманців. І тут розпочалося справжнє "пекло" :D :twisted:
Прибувши на місце з групою людей нам було поставлена ЗАГАЛЬНА задача ЗАХОПИТИ БУДИНОК. Якихось конкретних дій і організаційних моментів доведено не було :( (а жаль!). Оцінивши ситуацію я по власній ініціативі прийняв рішення організовувати штури ближайшої кімнати. Поруч з нами були хлопці з різним командн (двоє в німецькій формі, один з групи Майора, медик Літо з Солдатів удачи і ще здається хтось). В самий останній момент, коли все вже було сплановано і організовано (а потім я помітив, що вже дехто добіг до кутка будинку) мене покликав командир групи, що була праворуч нас і ствердно запевнив у тому, що кімната ВЖЕ занята сільванцями і ми будемо штурмувати своїх же (правда звідки у нього були ці дані - я незнаю, бо з згаданих вище вікон вівся інтенсивний вогонь по нашим військам). Звернувши увагу на бійців, які вже були під будинком я помічаю як їх починають інтенсивно обстрілювати. Хтось помирає на місці, хтось пробує вирватись і вернутись назад до нас. Одного з них на півдорозі між будинком і нашим укриттям (ялини чи сосни, не пам"ятаю) ранили і він починає звати медика і звертається до мене дуже не гарно (хоча і це заборонене правилами!). При спробі витягнути цю людину я був поранений в плече і впав на місці. А вже коли кликав медика, не знаю хто, але з будинку ДОБИВ МЕНЕ В ГОЛОВУ (сліди цього будуть ще довго на моєму обличчі). Мені навіть прийшлось розвернутися на живіт і закрити руками голову, бо постріли продовжувались декілька раз.
Так я помер і ожив за 30-40 хв згодом.
При дії групи самостійно в районі нашого сільванського штабу ми знищили кулеметний розрахунок (2-х з 3-х людей, що були) обходом зі спини. Стріляв лише 1 мій боєць, двоє прикривало. Коли "вбиті" вийшли до нас, ми також почули від них погрози і фразу тіпа "как мы вас встретим, то не пожалеем на вас каждого по бункеру"
:!: :?: До чого це було сказано? МОМЕНТ НЕ З ПРИЄМНИХ!
Нічна місія порадувала ще більшою активністю, різноманітністю дій...
Відігради до самого кінця і з самого початку.
ВЕЛИКА ПОДЯКА всім тим людям, що доклали НЕЙМОВІРНИХ зусиль на організацію такого свята як ВІДКРИТТЯ СЕЗОНУ "Операція Тайфун"
Ще раз висловлюю задоволення і подяку від всієї команди всім тим людям, які були присутні на грі.
З повагою, командир Legion 10