2 - 0
19 повідомлення
і тому він розмахує норманськими прапорцями ;)
я б махав символікою країни до якої прихильний)
Відео знято після звільнення, навколо вояки Сільванії. Була б інша розмова, якби навколо були норманці. До того ж за допомогою людей, які вміють читати по габах, можна дізнатися про зо він говорив.
То ж все це погано підготовлена провокація спрямована на те, щоб підірвати довіру до Вінтера.
0 - 0
ну це уже треба незалежну експертизу робити. на відео нема жодної символіки крім норманської
2 - 0
19 повідомлення
Вся норманська символіка на відео - маленький прапорець. Звісно довести причетність присутніх вояків до Сільванії також важко :roll: .
провокатор)
І чого це я провокатор? :-)
0 - 0
Вся норманська символіка на відео - маленький прапорець. Звісно довести причетність присутніх вояків до Сільванії також важко :roll: .
я нічого більшого і не казав ;)
І чого це я провокатор? :-)
Пак провокатор ;)
2 - 0
19 повідомлення
Провокатор той хто звук прибрав.
0 - 0
не обовязково - причин відсутності звуку може бути багато : пристрій записування не підтримує запис звуку, функція була відключена, помилки при декомпресії... купа :roll:
0 - 0
Бойцы, хватит флудить - это уже не агитация и тем более не идеология :)
0 - 0
Ув. господа Норманцы! После последней операции "Шах" некоторые из моих прогнозов осуществились и вы понесли серьезные потери в людях и транспорте. Так же вы потеряли на территории собственной страны своего военнопленного ( :lol: ) Ваш моральный дух похож на изделие из хлопка бесформенное лежащее после уборки пола в мусорнике. Ваша страна в упадке, экономика ослаблена постоянной войной. Вы устраиваете геноцид своих мирных граждан которые не согласны с Вашей политикой. Может Вы остановитесь и начнете мирные переговоры? Мы всегда готовы к мирным переговорам!
0 - 0
"Индейская национальная изба" (с), а не мирные переговоры.
Будем биться до последней капли крови! Пофиг - чьей.
0 - 0
"Индейская национальная изба" (с), а не мирные переговоры.
Будем биться до последней капли крови! Пофиг - чьей.
Генерал, армия с тобой!
Будем готовы!
(только объявление официально опубликуйте - ждемс....)