0 - 0
Здравствуйте! У меня следующий вопрос: можно ли сделать ствольную коробку ВСС из листовой стали скажем 2мм сгибом и сваркой или одной сваркой? И еще, хочу сделать цевье из термоформовочного листового пластика формовкой и склеиванием дихлохэтаном, если кто так делал - посоветуйте что-нить плз.
Я так и сделал - а теперь в гараже поле уборки ствольную коробку найти не могу:( Варил обычным сварочником электродом 1.5 мм изнутри. За то где - то есть фотки картонного макета.
Что касается цевья - то давно с вожделением посматриваю на ножки от оффисных кресел (похожая форма и фактура поверхности) и термофен.
В конце концов сделал цевье из пластика толщиной 2мм, для сгиба использовал фен для пайки СМДшек, что характерно: когда греешь этот пластик его поверхность становится шероховатой точь-в-точь как на боевом, в общем цевьем остался доволен. Вот теперь встала проблема откуда не ждали - ПСО-1 нигде не могу найти, а ПОСП за 1200грн - накладно получается...
0 - 0
Кто может скинуть чертеж ствольной коробки , а то чет у меня ничего не получается!!!
Отмаштабируй фото в маштаб 1:1 , ну а потом самое интересное, то что у тебя получится подгоняеш под гирбокс,,тойсть первоначально выклеиваеш модель из картона под гирбокс, после того как у тебя в модель будет садится гирбокс как тебе нравится, делаеш из металла,модель не выкидываеш , её добавляеш и т.д. до готового изделия и модели, по идее модель должна быть изготовлена первой. :mrgreen:
0 - 0
2 повідомлення
Кілька днів назад таки з"явилась ідея по компоновці. В 3D моделі все вписалось в 1:1 розміри корпуса. Також вирішена проблема несоосності глушника і ствола. Вона на даний момент складає 1,15мм і повністю прихована вихідним отвором, який соосний зовнішньому контуру глушника. Залишилось продумати дрібниці(але видимі зовні :? ) - затвор, його рукоятку і возвратну пружину(щоб воно могло пересмикуватись) і замикання кришки ствольної коробки. Як воно влаштовано- всім зрозуміло, а от як його вставити по місцю- поки думаю.
В модифікованому боксі пружина буде швидкозамінна, більшість деталей будуть кастомними, варіант "розтягнути" модель під будь-який стандартний бокс відпав по принципу "сам би з таким не бігав". Через коротшу циліндро-поршневу групу на виході все ж таки буде щось в межах 90-130, але для цього буде потрібна пружина на 20м/с сильніша.Не вважаю це сильним недоліком, ціна на них майже одинакова(якщо це не 170-190, але не забуваємо про можливість стрільби чергою- так що це не про нас). Для такого можна буде зробити штирь, який блокує перемикач на чергу, як в SR25.
Одиночні/черга -через хитре розміщення перевідника так і проситься електроніка, тим більше, що зараз і так ключ ставлять майже всі. Акум в варіанті ВСС в прикладі, в варіанті ВАЛ- перше. що спадає на думку- робити трохи більшого діаметру труби приклада. Цев"є занадто коротке для цього, хоча можна частково винести в глушник (тоді це буде LiPo чи LiFe однозначно). Поки шукаю ММГ магазина, але якщо не знайду за розумну ціну(чи час)- буду пресувати з пластмасси в формі. Перший зразок привода в металі відкладений до реалізації залишків виробів, бо це потребує значних коштів на виготовлення оснастки. Раніше я розглядав варіант кооперації з кимось, хто вже робив, але зараз бачу недоцільно. Просто отримані розміри тої-ж кришки будуть відрізнятись у різних майстрів, залежно хто як їх вираховував з фото чи підганяв під решту своїх деталей, так що не будуть взаємозамінні.
Замовлень поки не збираю, бо тема складна і не маючи на руках робочий хоча-б корявий зовні макет(але в правильних розмірах) це недоцільно.
0 - 0
Ну ти б хоч ескіх з 3Д редактора виклав, все рівно скопіювати його дуже трудно, а так - хоч цікаво.
0 - 0
Это там от Скорпиона гир стоит? Высоковато выпирает, надеюсь по крышку влезет.
0 - 0
Где можно взять ГББ для винтореза?? Продается ГББ отдельно от оружия?? Если можна размеры самой системы.