1 - 0
Напоминаю историю с тем что я ожидал посылку 2 месяца, я не поднимал диспут(хотя тогда еще время и не сошло) а просто по человечески пообщался с поддержкой этого инет-магазина... Top rated продавец, еще и с 12к позитивных отзывов оправдал себя - в общем они мне второй раз отправили фонарик, на сей раз в трекаемом пакете из Сингапура , за два дня пакет добрался из Сингапура до Москвы и там не трекается уже почти неделю.
0 - 0
Как долго ганнер обрабатывает заказ и как с трекинг номером, сам высылает или просить нужно?
Палестинец
Посылки у нас похожие...что заказывал? :)
1 - 0
Как долго ганнер обрабатывает заказ и как с трекинг номером, сам высылает или просить нужно?
если товар есть сразу в наличии то обычно 3-4 дня, номер высылает сам - вернее выкладывает в статусе заказа, но вроде и мейл приходит об изменении статуса заказа.
0 - 0
если товар есть сразу в наличии то обычно 3-4 дня, номер высылает сам - вернее выкладывает в статусе заказа, но вроде и мейл приходит об изменении статуса заказа.
Спасибо
1 - 0
Ганнер чето злой, обидел его кто-то из новых магазов :)
Important notice about Chinese products.
Recently, one of the relatively new competitor, started a scam say that "some other webshop selling Trial version of product".
Well, those word caught my attention, and I think I have to explain something here.
(1) There is no trial version stated by any manufacturers, and they are all WORKING production version
(2) ACM manufaturers ALWAYS improve their products in different batch,
for example, the very first Dboys 3981M is very different to recently availiable 3981M.
I can only say those old 3981 are old version or first version, they are NOT trial version by any mean and they are actually a PRODUCT of dboys.
I can understand, some seller always say they have the first hand info and availiability on ACM product,
and found I have something faster than him (yes, Gunner always do!),
He jealous, and starts attack, nothing more , and he`s not the only one doing scams for his profit.
Scamming others for his own popularity........ I will simply call those "fxxkers"......
Feel confident to buy ANY items availiable in Gunner, products are no difference than other shops selling and I will never buy and sell B-graded stuff.
The only standard is a GOOD one. (I always stop selling sub-standard stuffs while others are still selling....remember EG-711 and others?)
If someone say he has a better grade product for the same model, dont trust him!! it never exist in mass production process.
All we are selling are same stuff unless special order from manufacturers for a large quantity.
All stuff I am selling is directly from Manufacturers.
If any sellers have newer versions I will have it as well.
0 - 0
Интересно, кто его прессует? ) А конкуренция среди них эт имхо хорошо для нас! ))
0 - 0
Интервью с дибойс обнадеживает, а я думал их там всех за производство оружия давно расстреляли.
Дибойс обнадеживающе говорил, видимо уверенно смотрит в будущее, значит скоро в Китае могут появится привода? (вот после таких вопросов слухи и распускаются)