0 - 0
[quote=Dan [SPHINX]]1. Можно ли подьехать к месту проживание на своем автотранспорте и там его припарковать (а не оставлять его перед шлакбаумом КПП полигона).
Також врахуйте, що в разі якщо ви їдете на власному авто, вам потрібно підібрати час приїзду який співпадав би з часом приїзду основної групи що рухатиметься з вокзалу. Якщо ви приїдете окремо від основної групи - вас банально не пропустять на полігон. Ніхто з організаторів не зможе вас зустріти на КПП, так як відстань від головного КПП до центрального містечка - 17 км.
из чего следует что вам будет нужно просто выехать из Львова вместе со всеми.
[quote=Dan [SPHINX]]2. Возможно ли участие в игре своего автотранспорта (УАЗ).
да, в случае необходимости компенсации затрат на топливо во время игры - обращайтесь.
0 - 0
Организаторы могут встретить игроков, которые приедут 26 августа в 6:00 утра непосредсвенно на игру (в случае если такие будут).
Это положение в силе?
0 - 0
да, соответственно оформите заявку и укажите день заезда - 26.08
0 - 0
Як було зазначено раніше, в регістраційній формі обов"язковим є заповненния "П.І.Б." - ця інфа необхідно для заповнення списків учасників.
1) Чи буде контроль документів на КПП, при в"їзді на полігон?
2) Якщо так, то які документи будуть потрібні? Чи сможу я обійтися НЕпаспортом - а його ксерокопією, або іншим посвідченням особи?
0 - 0
Як було зазначено раніше, в регістраційній формі обов"язковим є заповненния "П.І.Б." - ця інфа необхідно для заповнення списків учасників.
1) Чи буде контроль документів на КПП, при в"їзді на полігон?
2) Якщо так, то які документи будуть потрібні? Чи сможу я обійтися НЕпаспортом - а його ксерокопією, або іншим посвідченням особи?
1. Нет.
2. Да.
0 - 0
1. Как быстро приходит подтверждение/отказ аккредитации?
2. Дублируется ли письмо замкому?
0 - 0
1. Как быстро приходит подтверждение/отказ аккредитации?
2. Дублируется ли письмо замкому?
1. В течение суток. С учётом изменения вашего адреса, получите завтра утром.
2. По необходимости.
0 - 0
У мене питання:
Чому офіційною мовою нашої славетної Норманії є якась там сільванська, а у сільванії - Українська? :lol:
P.S. Наш шлях - Шлях Свободи!
0 - 0
[quote=Шльома [Real I.R.A.]]У мене питання:
Чому офіційною мовою нашої славетної Норманії є якась там сільванська, а у сільванії - Українська? :lol:
P.S. Наш шлях - Шлях Свободи!
Официальный ответ : По этому делу, начато официальное расследование КБК.
Не для прессы :
5 баллов за вычитку !! :)
Видимо от переизбытка чувств, переводчик решил, что в Сильвании говорят не на сильванском :)