...
я б казав щоб було менше всякої балаканини між ОКСВА і місцевими
є окремі випадки, такі як: патруль, застава, якась делегація афганців, комендант застави і т.п. а так цілком достатньо простого спілкування між собою і мінімального коли простого афганця спинили і просять щось, можна сказати "я ні панімать"
"Відіграш ролі без папі№№№ть" - це як? В будь якому фільмі (а в нас короткий добовий театралізований формат) будь яка роль - це діалоги між людьми.
Халепа із оновленням форуму.
Стільки всього не звичного. Багато "повипадали" із реєстрацій. Плутаюсь в темах. Не можна закріпити теми - або є але не бачу де. Ну надіємось, ми всі, що до середини квітня хоча все стане на свої місця.
Так це не до теми про гру, але це відноситься до наповненості тем та постів :(
Ассалам!
Я гадаю, що треба усвідомлювати, що гра - не проект-реконструкція, а ГРА. Вважайте театралізована дія, з елементами бурлеску та певною гіперболізацією, і у всьому має бути міра.
За роки проекту доводилось бачити всяке, тому і хочеться, щоб обидві сторони віддавалися "грі".
"Мирні" гравці поки сонечко не сяде, по суті, лише декорація. Можна й не тинятися полігоном, щоб не зустрічатися с патрулями і заставою. Кальяна вистачить всім, проте чи буде ОКСВА цікаво? Гадаю ні.
Думаю можна залишити "акцент", але, по-науковому "без образливих висловлювань особистого, религійного, політичного та етнічного характеру".
Якось такось.
Отже нажаль наш форум, ще до кінця не завершений, багато хто в принципі забив болтік на нього. Так мені теж дуже незвично і незручно із ним чомусь працювати (не виключаю що проблема в мені :) ). Тим більше тут заглохло трохи все, чи це через новий форум, чи це просто впринципі.
Проте, до старту місяць часу і потрібно щоб всі розуміли де, коли, як, на котру. Тому є телефон - 093 51три 2сім 5сім (або 067 20вісі 5нуль 4 нуль) - телефонуйте, будемо збиратись в одну "банду" в т.ч. для обговорення на вересень місяць по тематиці сучасного Афганістану.
Отже нажаль наш форум, ще до кінця не завершений, багато хто в принципі забив болтік на нього. Так мені теж дуже незвично і незручно із ним чомусь працювати (не виключаю що проблема в мені :) ). Тим більше тут заглохло трохи все, чи це через новий форум, чи це просто впринципі.
Проте, до старту місяць часу і потрібно щоб всі розуміли де, коли, як, на котру. Тому є телефон - 093 51три 2сім 5сім (або 067 20вісі 5нуль 4 нуль) - телефонуйте, будемо збиратись в одну "банду" в т.ч. для обговорення на вересень місяць по тематиці сучасного Афганістану.