1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
не дуже розумію потребу у двох однакових фото в профілі
а також я б змістив верхнє фото з центру в лівий кут і зробив би його більшим
відповідно нижнє фото взагалі б прибрав
але це суто моя суб"єктивна думка
Зробити більшим й прямокутним. Друга картинка, справді, зайва.
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
От не хотів ніяких «ачівок» на ресурсі робити, але доведеться. Хлопці, від мене респект та повага.
P.S. А чого ніхто не повідомив, що Male/Female було перекладено трохи «з біологічної точки зору?» :)
1 thanks
1 - 0
2 повідомлення
Та я думав так задумано) і особливо 3 варіант
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
Та ні, переклад там на 2/3 автоматичний, не до кінця вичитаний й не завжди відповідає контексту, через особливості рушія складно буває обрати правильний варіант перекладу. Тому прошу про помилки перекладу теж писати: що виглядає дивно, та на якій сторінці воно є.
Перенесення форуму майже готове, проблеми лишились лише з гілками де є відповіді від видалених користувачів - вони некоректно відображаються на новому рушії. Наш програміст перемкнувся на останній шматок даних для перенесення — альбоми. По їх завершенню — дочистимо знайдені проблеми й будемо повністю переходити на новий сайт.
2 thanks
2 - 0
9 повідомлення
В блогах вилазять BBcode теги.
Але контент відображається норм.
[img="
https://picua.org/images/2021/01/18/2ffc73bbc32267bbb649fe1e02e496e6.jpg" alt=""]
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
Так, на BB-коди ще не повністю перетворені, це буде виправлено під час фінальної синхронізації.
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
Модуль груп замінено на більш функціональний. Прошу тестувати.
1 thanks
1 - 0
2 повідомлення
0 - 0
14 повідомлення
Невеличкі правки закинув в trello, там в основному по темній темі, як звучить :)