Всім привіт. Друзі дякую за те що витратили час та приїхали на гру. Ми з хлопцями намагалися зробити все від нас залежне щоб підгатувати полігон та сценарій.
Як на мене було досить багато малих факапів і декілька великих:
Наприклад фінальний штурм "штаба", в силу того що приміщення було мале а штурмуючих дуже багато - динаміка гри почала спадати, та багато людей вже не знали чим зайнятись поки ти хто бажав штовхалися в коридорах. Це могло для декого зіпсувати "фіналочку".
Дуже багато віртуальних заборон на прохід, це авжеж робилося щоб люди йшли по маршруту але по факту я бачив нерозуміння на обличчях "чому туди не можна пройти" хоча і можливість є. Це таке старе і уйобіщне страйкбольне кліше, що мені аж соромно за нього в 2019 році :grin:
Ну і плюс до того, ми з хлопцями так поспішали стартанути (щоб укластися до темряви) що багато дрібниць тупо забули законтролити. :( Наприклад призначити сержантів (командуючих по факту) у синьої сторони. Промаркувати червону сторону бля червоним кольором :grin: Прослідкувати за ходом рятувальної та диверсійної операції зпочатку гри (на це тупо не вистачило оргів :grin:)
При цьому я бачив багато дитячої радості на обличчях коли вибивали двері, йшли на штурм табіра, їхали в газелі на дропмішн, коли ходили біля працюючего міномета :grin::twisted: тому мені здається багато з цих недоліків пішло на другий план.
Але основною причиною посту є бажання висловити подяку орг складу! Вони зробили все від них залежне щоб ігроки могли зробити собі круту гру.
Патріот в котрий раз був ініціатором проекту та ідейним натхненником. Його досі (як і мене) не відпускає Вьєтнам і бажання робити щось в антуражі війн тих років. Коли мало стафу, багато криків, піротехніки та особливої атмосфери в стилі "Platoon", "We Were Soldiers" і т.п. :grin:
Архімед, настільки крут що знаходить варіант вирішиння будь-якої проблеми на місці за секунди. Він надійний як той автомат АК і різкий як удар серпом по яйцях, живий радянський герб :lol: На справді він вкотре рятує проект і наші дупки. За що йому шана і повага.
Зос, Андрій Дудчик та
Коля Зуєв це наш так званий "стройбат" :twisted: саме ці люди всю суботу зі мною вйобували на полігоні, та зібрали все те що можно було руйнувати в неділю + за пристрілювання міномета :grin:
Богдан, Славік Deften зробили не менше коли приїхали в неділю. Вам окрема дяка чуваки.
Турок та
7.62 crew ваша команда це окреме фантастичне явище в нашій області :twisted::grin: в хорошему сенсі, ви і круті настільки що можете дати відсічь кому завгодно і нереально приємні хлопці, дякую вам що приїхали і стали з нами в один ряд. Щит - це секс, буду дуже намагатися в майбутньому зробити під нього якусь мішн. М`ясо в углях та вечірній тусіч коли всі вже роз`їхались - це було дуже лампово. :smile:
Бобер Саня тобі окрема дяка що врятував міномет за 5 хвилин до атаки синіх. :twisted::grin: Ти був саме там, де він виходив з ладу :lol: це якесь чудо.
Ну і наші дівчата фотокори
Свєтка Піца та
Людмила Зосенко, дяка що не залишились дома спати а поїхали з нами в туман, по всратой дорозі щоб зробити трохи контенту :grin:
Якось так хлопці. Тут фотки
https://drive.google.com/open?id=16-nYkLtDOxJIbxi1aaI4yn0xHM6aTBU2