0 - 0
3 повідомлення
вот какая интересная ситуация)) моджахеды подняли вопрос о воровстве и как бы не очень это поддерживают, а шурави (у которых по сути и воруют) не против такого расклада)))))
0 - 0
7 повідомлення
вот какая интересная ситуация)) моджахеды подняли вопрос о воровстве и как бы не очень это поддерживают, а шурави (у которых по сути и воруют) не против такого расклада)))))
Добре сказано))) Зрештою - я вважаю, що особисті речі краще не брати. З іншої сторони - якщо ти залишаєш автомат без догляду (а моделюєшграєш роль крутого "спецназа") то відповідно треба цього дотримуватись не тільки в антуражних труселях чи "правильні" біркі на РД - але і у поведінці і певного роду військово-страйкбольній майстерності.
Тому складно - щось сказати однозначно - дивіться - за своїми речами - не залишайте їх без нагляду - бо швидше за все вони будуть продані за великий ІГРОВИЙ калим вам назад, або десь в дукані на цибулю виміняний:)))
ПИТАННЯ-ПРОПОЗИЦІЯ:
Хочемо ввести на гру - артпідтримку для ОКСВА. Для цього є така ідея - шашки димові певного кольору - коли "реально скрутно" і потрібно вже допомогу, практично - "Вызиваю огонь на себя!"(с) - можна кинути цю димову шашку певного кольору -і всі хто в радіусі 200 метрів - мають відійти від цієї шашки (умовно накривають снаряди гармат). Це стосуватиметься, відходу, двох сторін! Ніхто не вбитий, не поранений - просто всі максимольно швидко знімаються зі своїх місць від шашки яка димить на 200 метрів!
Це дозволить додати якогось мінімального антуражу до артпідтримки, планування бою двома сторонами, ну і окрім того дозволить якось "бойовий" рівень ОКСВА. Ясна справа кількість шашок буде обмежена - вона не дає якоїсь переваги одній із сторін - але дозволяє вийти із бойового контакту. Ну і якісь будуть обмеження, їх використання (наприклад не можна її використовувати ближче ніж за 200 метрів від застави, виносного поста).
Ваші мЮслі по цьому поводу?
0 - 0
Так ідея хороша тільки не забудьте що вночі вона не буде діяти, диму не видно.
Я б добавив не один дим а декілька має диміти так і видно краще буде і точно не спутаєш. І визначіть час в який не можна заходити в квадрат артобстрілу (доки горить дим або чітко 10-15-20хв.
0 - 0
Вночі можна використовувати вроцлавський вогонь, прикольно виглядає, коштує близько 50грн
0 - 0
14 повідомлення
є НСП з димом або вогнем. Ще б для ефекту кидати піро чи мегапиратки яскісь.
0 - 0
3 повідомлення
Идея с цветным дымом интересная и полностью поддерживаю. А вот насчёт пиро и фаеров то тут могут возникнуть пожароопасные моменты и вместо отступления на 200 метров будем играть в пожарников. Поэтому я только за цветной дым.
0 - 0
Минулої гри зустрічав досить часто що радянські бійці переходили воювати на сторону противника. Не знаю наскільки це історично вірно але мені це не сподобалося. Тому прошу дати відповідь чи такі епізоди можуть мати місце на грі.
0 - 0
Предатели бывают на любой войне. Но на игре думаю это должно быть единичными случаями.(почему бы и нет)
0 - 0
Як на мене це співпраця зливання інформації ітд. а не в формі вояк іграти при штурмах з талібами.
Якщо так то видавати їм одяг і проводити їх ісламізацію .