Я і «мая маладая каманда» («Вlack Falcons») рідко буваємо на іграх «місцевого розливу», тобто тих, які проводяться в м. Хмельницькому, на це є свої об’єктивні та суб’єктивні причини, але зараз не про це….
ГРА СПОДОБАЛАСЬ, без виключення, УСІМ присутнім учасникам «маєй маладой каманди» - Black Falcons!
Безперечно, у цьому величезна заслуга організаторів загалом та Рамзеса зокрема, за що ми вам усім дуже вдячні!!! :-P
Також дякую гравцям, роль яких не можна недооцінювати для того, аби гра була дійсно гарною, динамічною та цікавою. Тут не можу не погодитись з попереднім коментарем: «Сами себе сделали отличную и динамичную игру» (с) FR33D – так воно і було.
Крім того, ми звернули увагу на цікаве рішення організаторів щодо політики безкоштовності участі у грі, на томість, для усіх бажаючих, була скринька для добровільних внесків.
Свій внесок команда «Вlack Falcons» зробила. ;)
Дійсно було за що. Орги постарались на славу! Молодці!
Тепер коротко про незначні нюанси, які, на мою думку, потребують уваги організаторів в подальшому:
1) Стосовно заборони вкидання гранат у будівлі: враховуючи закономірне нерівне співвідношення сил («втрат») при «обороні-атаці» будівель, можливо таки потрібно дозволити їх використання у великих та/чи середніх будівлях (у маленьких «однокімнатних» - заборонити), аби якось урівняти шанси атакуючих та обороняючих. Бо виходить, що в будинок не можна закидати, а з будинку - можна. :twisted:
2) В обов’язковому порядку мотати ідентифікаційну липку стрічку на обидві руки гравця для кращої ідентифікації сторони у грі та запобіганню випадків «Friendly fire». Буває, коли спочатку кажуть «вбитий», а потім виясняється що стріляв свій і зразу «ну добре, не попав».
П.С. такий випадок був на цій грі, коли «прилетіло» моєму співкоманднику, потім той хто стріляв побачив що влучив у свого і почав казати «не попав, не попав», але насправді таки попав і мій співкомандник добросовісно пішов в «мертвяк».
:arrow::arrow::arrow: Згідно п. 2.6. правил ФСУ - Дружественный огонь (попадание в бойца своей же команды) — засчитывается как обычное «смертельное» попадание.
3) Прохання до «убитих»: коли в мертвяк йдете, ідентифікуйте себе якось - хоча б руки піднімайте, я вже мовчу про пов"язки відповідного кольору, аби потім не скаржитись на те, що у тебе стріляють, а ти, виявляється, «мертвий». А взагалі, в мене на грі склалось враження, що тільки у команди «Вlack Falcons» є «мертвяцькі» пов"язки.
4) Як кажуть у нас на Американщині - «Last but not least».
ГРАВЦЯМ ПОТРІБНО ЗАВ"ЯЗУВАТИ ІЗ СЕАНСАМИ СПІРИТИЗМУ!
А ОРГАНІЗАТОРАМ ЖОРСТКО ЗА ЦЕ КАРАТИ! Наприклад, відправляти у мертвяк «медіума» разом з «убитим» за діалог, який стосується ігрового процесу – хто стріляв, звідки, де, коли, скільки і т.д.?
Тобто, мертвий має йти в мертвяк мовчки і з вимкненою рацією!
:arrow::arrow::arrow: Згідно п. 2.4. правил ФСУ - «Убитый» участник игры НАДЕВАЕТ НА ГОЛОВУ ОРАНЖЕВУЮ ПОВЯЗКУ (во время сумерек и ночное время - обозначает себя красным мигающим фонарем) И ПОКИДАЕТ ЗОНУ БОЁВ С ПОДНЯТЫМИ РУКАМИ в отведённое для этого место и находится там до полного окончания текущего боя. ОН НЕ ИМЕЕТ ПРАВА ОБЩАТЬСЯ С ИГРАЮЩИМИ, передавать им оружие, боеприпасы или снаряжение, отвлекать играющих от игры. Вышедшим из игры запрещается производить выстрелы из оружия и взрывать взрывные устройства, чтоб не сбивать с толку ложным шумом остальных участников, продолжающих игру.
:arrow::arrow::arrow: Аналогічні положення містять правила Мілітаріста:
6.1. ПОРАЖЕННЫЙ УЧАСТНИК ПОДНЯВ РУКИ С ОРУЖИЕМ ВВЕРХ, ДОЛЖЕН ГРОМКО ПРОИЗНЕСТИ, ЧТО ЕГО ПОРАЗИЛИ, НАДЕТЬ НА ГОЛОВУ БЕЛУЮ ПОВЯЗКУ И ПОКИНУТЬ ИГРОВУЮ ЗОНУ С ПОДНЯТЫМИ РУКАМИ в отведённое для этого место и находится там до полного окончания текущей миссии (если иное не предусмотрено правилами).
6.2. УЧАСТНИК НЕ МОЖЕТ ОБЩАТЬСЯ С ИГРАЮЩИМИ УЧАСТНИКАМИ, передавать им оружие, боеприпасы или снаряжение, отвлекать играющих, оставаться на месте поражения и наблюдать за происходящим.*
Отакі зробив невеличкі зауваження/побажання, опираючись, знову ж таки, на практику - безпосередню участь у грі моєї команди «Вlack Falcons».
Ще раз дякую оргам і учасникам за гру!