0 - 0
а хто переміг, до речі, і з яким рахунком?
1 - 0
13 повідомлення
попередньо, без балів:
перша місія "Вектор Земля"-сині Імперія
друга "Вектор повітря" червоним вдалося знешкодити 2 точки лазерного наведення з 3-х, тобто зону для польоту відкрили, але бпл не запускали, того нічія
третя "Вектор-кров" -червоні
0 - 0
попередньо, без балів:
друга "Вектор повітря" червоним вдалося знешкодити 2 точки лазерного наведення з 3-х, тобто зону для польоту відкрили, але бпл не запускали, того нічія
ПОБЕДИЛА ДРУЖБА УРА)))
0 - 0
попередньо, без балів:
По другій місії, згідно відомим мені даним інформація недостовірна, прохання уточнити які саме 2 точки лазерного наведення вдалось знешкодити червоним?
0 - 0
По другій місії, згідно відомим мені даним інформація недостовірна, прохання уточнити які саме 2 точки лазерного наведення вдалось знешкодити червоним?
Одна точно нами, блокпост нижче Анжели
0 - 0
Одна точно нами, блокпост нижче Анжели
квадрат B4, + потверджую дійсно знешкодили, яка ще?
1 - 0
13 повідомлення
можу судити лише по факту 2 лазера мені віддали в руки червоні на полі, а один повернули сині вже в казармі
Якщо хтось знає більше з радістю почитаю.
0 - 0
можу судити лише по факту 2 лазера мені віддали в руки червоні на полі, а один повернули сині вже в казармі
Якщо хтось знає більше з радістю почитаю.
На нічній місії дві точки лазерного наведення підконтрольні синім були неушкодженими і повноцінно світили лазерами.
Точка в квадраті D5, командир Вуду утримував до кінця місії.
Точка в квадраті C4 командири Efemchuk і Dundich утримували до кінця місії.
1 - 0
13 повідомлення
ок, буду розбиратися із цим більш детально
0 - 0
Дякую за гру. Чекаю на продовження.