0 - 0
У торговца можно будет купить еды? Говорят в пустошах вкусно готовят жареных белок и игуан!))
0 - 0
У торговца можно будет купить еды? Говорят в пустошах вкусно готовят жареных белок и игуан!))
ну я беру свою, но получу её за какой нибудь квест) можешь сделать так же )))
0 - 0
Забавно выполнять квесты за свои припасы. Можно было бы шашлык организовать с каким-то взносом...
0 - 0
Забавно выполнять квесты за свои припасы. Можно было бы шашлык организовать с каким-то взносом...
ну мне так захотелось) а шашлык фиг его знает, на воскресенье синоптик дождик рисует целый день...
0 - 0
Гра получилася класна!!! І набродився і постріляв... Хочу ще!!!))
0 - 0
Гра получилася класна!!! І набродився і постріляв... Хочу ще!!!))
в следующем году "мутанты анклавы порабощают человечество" бо безумный учёный натворил мега ГЕКК и ушёл спать обратно в криокамеру )))))))))
0 - 0
Привіт, хочу і свій відгук залишити. Гра - БОМБА, прописані сценарії для кожного учасника, пакетні завдання, величезний і дуже антуражний полігон, погода - все, ну абсолютно все сприяло нагулюванню апетиту і адреналіновому урагану в крові. "Діти атому", рейдери з вірною собакою, хитрий торговець, підступний детектив Валентайн і всі всі інші реально вжились в ролі, поводились згідно канви гри, що занурювало в атмосферу Фалаута "на всі 100"! Щиро дякую за запрошення і з нетерпінням чекатиму продовження, а також висловлюю окрему подяку Сталкеру, який допоміг з доставкою не зважаючи на важку суботу, респект вам, стрийські страйкболісти!
п.с. побажання я вже висловлював, але повторюсь тут - трошки більше взаємодії між угруповуваннями і місцевими під час виконання завдань, спільні квести.
Нехай під кожною з груп буде якийсь унікальний ресурс, який і буде їхньою валютою (наприклад: мирні - вода, "Діти атому" - енергія, Анклав - медицина і т.д.)
0 - 0
Дякую всім за гру!!! Організаторам великий респект і +100500 лайків. Находився по самі вуха ) Усмішка до вух. Чекаю продовження.