0 - 0
Хоть щось люди роблять для розвитку і цікавих сценаріїв. Дякую козаки!
1 - 0
13 повідомлення
Все для Вас лиш приїздіть
0 - 0
"Дата тоже может меняться+-неделя, что связано с мероприятиями на полигоне."
Дата 6-7 травня вже остаточна?
Якщо остаточна, будь-ласка заберіть з шапки.
А щодо ціни - згадайте скільки коштувало відкриття на Яворівському полігоні коли долар був по 8.
Наскільки я пам"ятаю, набагато більше ніж 11 доларів.
1 - 0
13 повідомлення
дата вже конкретна та остаточна
1 - 0
13 повідомлення
постараюсь без этого дебилизма со сменой флага, флаг будет на точке с передатчиком один нейтральный (как обозначение точки), а уже какая сторона на точке, тут уже работа разведки каждой стороны
0 - 0
постараюсь без этого дебилизма со сменой флага, флаг будет на точке с передатчиком один нейтральный (как обозначение точки), а уже какая сторона на точке, тут уже работа разведки каждой стороны
та ну, интересная затея!!!
0 - 0
Я ось перечитав, і щось мене бентежать пересувні мертвяки. На авто потрібно зняти прапор щоб його захопити, а біля нього знаходяться мертві яким виходити через 2 хв,(умовно) . Група підходить, маневрує для захоплення авто і тут несподіванка-мало того що мертві бачать всі їх маневри, так і виходять в більшості проти групи захоплення. Потрібно міняти!! Далі, якщо це всі плани (встановити звязок і утримати точки) так це буде звичайне педулово біля точок! Потрібно міняти.
Маскувати якісь РЛС, БУКи, та будь що, виставляти командирам завдання для їх охорони. Наприклад знищив противник РЛС-команда без звязку до моменту її відлагодження (умовно 2 години). В ворога є замаскована АРТ-БРИГАДА, доки вона ціла командир може наводити її умовно на захоплену точку, і тим самим постійно змінювати хід гри , щоб не було педулова на точках. При її знищені (арт-батареї) на точках можна і попедулитись. Якщо зробити гру більш урізнобарвленою по завданням то на довше вистачить запалу в людей і самих місій буде більше. ДОЛОЙ ПЕДУЛОВО!!!
1 - 0
13 повідомлення
по ураженню техніки будуть зміни флаги знімати не будемо, а можливо буде -фугаси, дим в кузов чи граната.
По сценарію конкретно, то це представлена загальна стратегія чи леганда гри, міссії та завдання будуть прописані окремо для кожної із сторін та будуть відомі лише командиру сторони.
Якщо є ідеї чи побажання з конкретною деталізацією, то пишить в лс, щоб не всі знали усі подробиці, бо який тоді інтерес