0 - 0
Пропозиція в силі, субота або неділя рейд на 5-6 годин, бойня або брюховичі.
Назбираємо трохи людей - буде рейд, відписуйте тут!
0 - 0
Я за суботу на Брюховичы. То буде просто вихід чи по якомусь сценарію з пострілушками. Якщо 5 - 6 годин то яка територія буде задіяна лісу. Стесл - місія чи марш - бросок ?
0 - 0
Поки що визначились із полігоном - ліс Брюхвичі. Територія - скільки хочем, без привязки. Збір на парковці, там і порахуємось.
Субота чи неділя - тут поки під питанням, настає сезон корпоративів....
0 - 0
Поки що визначились із полігоном - ліс Брюхвичі. Територія - скільки хочем, без привязки. Збір на парковці, там і порахуємось.
Субота чи неділя - тут поки під питанням, настає сезон корпоративів....
На 5 -6 годин від парковки до Грибович або Збиранки то мало лісу ( 2 години максимум туди - назад ) а мотати круги якось не цікаво.
0 - 0
Залежить скільки нас буде. Для більш точної інформації треба уявляти кількісну і якісну складову бажаючих грати у неділю в засніженому ліску.
0 - 0
2 повідомлення
Ваше місто славилось дуже сильно проектом "Карпатські Рейди" де гра проводилась тиждень взимку в горах.
Сам колись брав участь в цьому рейді - це була для мене сама крута гра із усіх моїх ігор за все життя :grin:
З 2013 року цей проект помер.
Є тут організатори, котрі зможуть в Карпатах зробити рейд на тиждень десь у грудні, січні, лютому + офіційно повідомити місцеві органи влади про цей рейд (ну щоб нас потім хлопці з "овертюнами 700+ м/с" по горам не шукали)?
Ну і авжеж орг. повинен знати Карпати :grin::grin::grin:
Якщо такий орг. знайдеться, точно скажу - я піду при любих обставинах. Також до мене приєднається 100% ще мінімум 3-4 людини з різних міст України ,а може навіть більше, бо почну піднімати дупи "рейдовіків", котрих знаю з 2008 року,- по всій Україні.
Пи.си.
Потягну з собою 6 ствольний гранатомет. Буде цікаво з нього побомбити в Карпатах :twisted:
1 - 0
1 повідомлення
Дым со львовскими ребятами планирует в следующем году рейд организовать. Но это вроде будет весна-лето.