От давно не писав на форумі відносно того, як пройшла та чи інша гра, якось, певно, враження були однакові, постріляли, поговорили роз"їхались, незалежно від результату.
А за "ЕДЕМ" напишу, СПОДОБАЛОСЬ ДУЖЕ!!! Абсолютно незвична гра, як для Вінниці, звісно були ігри з ролевою складовою, але ціль всерівно одна, постріляти всіх. Цього разу було набагато цікавіше, і вживатися в роль гвардійця після пострілушок було важко, все рівно хотілося когось застрелити і то зразу, без шмона розбірок типу, хто ти і що тут робиш, вивертай кармани. Звісно перший млинець завжди комом і були недопрацюванн, але не помиляється тільки той хто нічого не робить, тому я вже чекаю весни і "ЕДЕМ 2". Вважаю що тему потрібно розвивати і на далі, це чудова альтернатива "СТАЛКЕРу". Віктору Вікторовичу, пропоную сідати за книжку, я думає що до весни і видати можна, брати будуть, як гарячі пиріжки. Офіційно даю згоду на використання позивного імені та прізвища, для одного з персонажів :).
Так що я дякую орзанізаторам за роботу, МОЛОДЦІ!!
Дякую всім вольним за антуражик, особливо Графу і Вані, красавци, до Вані питання де дів шари що у нас віджав, обшманали всього, думали розстріляти показово за вбивство гвардійців, фігвам, або сплавив, або так приникав, що не знайшли. Вибачаємось перед вольним який попав вночі під роздачу шести стволів на дорозі біля забору, це був чудовий танок без музики, і на майбутнє, гвардійців треба слухати :).
Особливий респект бандюкам, просто нема слів, а два невдахи гопніка, яких "прирізали" на гоп-стопі зробили мій день, давно так не сміявся.
Екологи, ви розумашки, але в слідуючий раз жаліти не будемо, я ім карандаші, я ім фламастіри а вони пищуть "тато ***", я іх перед всіма отмазую, кажу всім гвардійцям їх не чіпали, а вони попід штаб наркоту волочоть :), труба вам.
"Good company" ви реально хороша компанія, приємно було вас всіх бачити і з вами грати, не респект двом "дизертирам", які перейшли до бандюків, але вони своє взяли, коли спробували вдвох взяти штаб.
Надіюсь всім сподабався наш "будільнік". А "Вертушка", це взагалі був мегафан, в слідуючий раз будемо катати всіх за грошу. Розтяжка в якості гранати, яка поховала одним махом трьох наших на обороні штаба, просто епічний про**б. Все закінчую писати, бо всіх вражень не опишеш.
СВІМ ДЯКУЮ, БУЛО КРУТО!!!!!
PS Барон разом з охоронцем - зрадники!!! :)
PPS. Вибчаюсь перед всіма за бійця з позивним "Пратор", у нього бан за неадекватну поведінку, так-що на слідуючу гру проекту він пропустить однозначно, а там побачимо, будемо виправляти, як то кажуть не доходить через вуха, будемо говорити через печень :(