0 - 0
Виїзд в неділю о 8.20 з вул Хвильового 25, від "Барвінок". Ще є ТРИ місця, орієнтовно по 60 грн.. 066 28 90 799 Сергій. Писати сьогодні в приват, або дзвонити завтра з 7.00 ранку.
0 - 0
Знаєте , коли мене першого вислали хіміком з тим ящиком і я заблукав в лісі , забрівши в результаті на ворожу базу, думав що все для мене гра не вдалась . Але після першого похрду в мертвяк все наладилось . Гра зачотна, простий сценарій ,позитивні люди , абсолютна відсутність будь яких навіть думок про маклаудів і побєдунів, пісок і мурахи в трусах , позитив . Кулемет в німців зачотний . Хто не приїхав той багато втратив .А це я пафосний чувак чекаю вражину в окопі ;) .
0 - 0
Чому? Ну вот чому такого плану ігри пролітають так швидко!? Погода супер, гра супер, гравці просто ВСІ адекват. Дуже дякую Генадію не тільки за простий, динамічний і цікавий сценарій, але і за те нове (кодові слова)-таке бачив і чув вперше. Дякую бійцям які підтримували в наступі і в обороні, а також всім хто тримав нас на мушці і під обстрілом. З нетерпінням чекатиму продовження.
Сонце своїми променями зігрівало праву частину обличя, а його зайчик постійно стрибав в очі при бажання поглянути, що там-праворуч. Смалюк, на звязок. На зв"язку. Що там праворуч? Бачу двох. Катя,-що в тебе? Чисто. Підсуваюсь вище по брустверу. Нічого не підозрюючи біля окопів про щось розмовляють четверо молодих бійця в темному триколорі, якого з далеку не дуже і побачиш. Тисну кнопку рації: Увага "буфало", Знаходжусь чорна сторона, "носоріг 13" Починаю! Перша черга підкосила бійця який стояв найближче, а його кулемет так і лишився на бруствері уткнутий стволом в напрямку нашої бази. Другий метнувся до окопу, але також куля мого побратима настигла і його. Смалюк вперед! і Юрко вже ліворуч прижимає вогнем двог бійців які вжимаються в окопі. Кидаю гранату, не доліт, іншу кидає Юрко,- влучив! З траншеї немов ошпарені вилітають двоє і вмить падають підкошені. Пілот-Кірку. Кірк на звязку. "Алмаз". Приняв, пішохід вийшов твоїм маршрутом. Прийняв, чекаємо. Зачаївшись чекаємо контр-атаки на зайняті нами позиції. Як довго тягнеться час. "пішохід на звязок, на звязок!" пішохід на звязку,-я заблукав......
0 - 0
Гена (Кірк),дякую за хорошу гру.Від себе особисто та від усієї команди,висловлюю величезну подяку всім гравцям, які приїхали підтримати цю гру.Неодмінно приїдем ще.
0 - 0
Дуже класно було!!! Особливо красиво пройшов штурм бази противника групою з 3-х. Бійців)) і випадок в яру теж супеповий, Сергій митєво зреагував, прошу вибачення в того хто мене пі...сом назвав, я дійсно небачив повязки, всім дякую за гру і за те що мали час вшанувати память бойових побратимів.