0 - 0
З того що мені відомо, окрім пілотки, було загублено механу М-серії (в лісі поблизу кишлака), приціл від ГП-шки (який вже знайшов власника) та пару оргівських радіостанцій з бази ОКСВА.
Можливо по приїзду додому, розібравши сумки, Ви помітили що чогось бюракує, чи навпаки...
0 - 0
в мене залишився підсумок для магазинів від РД
прошу власника написати в лічку
0 - 0
дето потерял прицел от гп))))в следующий раз может найдется на дне какого нибудь окопа)))
а пилотка это такая вещь все о ней знают но никто не видел))))
0 - 0
дето потерял прицел от гп))))в следующий раз может найдется на дне какого нибудь окопа)))
а пилотка это такая вещь все о ней знают но никто не видел))))
Знайшли ми твій приціл і передали одразу хлопцям з Володимира, потряси їх добре...
0 - 0
одну орграцию мы увезли, звиняйте :oops:
0 - 0
одну орграцию мы увезли, звиняйте :oops:
Тепер є 2 варіанти - або під чесне слово привозите її на наступну гру, або висилаєте новою поштою.
---------- Сообщение добавлено в 09:53 ---------- Предыдущее сообщение создано в 09:42 ----------
Чекаємо відгуків на рахунок ще однієї радіостанції. Якщо хтось соромиться відписатись в темі з певних причин, пишить мені в ПП. Нічого страшного в цьому не має. Розуміємо що всі поспішають до дому і збирають речі поспіхом.
0 - 0
7 повідомлення
Нагадаю за радіостанцію. Будь-ласка продивіться свої закрома, десь вона в когось залишилась. Розуміємо, що це не спеціально, тому і просимо повернути "без винагороди" ну хіба +5 до впевненості і +10 ДО ЧИСТОТИ ВАШОЇ ЧАКРИ!