0 - 0
Девайс "годний", навіть дуже. Раджу кнопки адміністрування (або режим зміни налаштувань) винести окремо, навіть на тильну або бокову сторону, бо
в запалі хтось з гравців може настройки похерити (не по нажати). Залишити тільки ф-ю перемикання "сторони" (синя/зелена). Те ж саме з нам-падом.
Завести "адмінський пароль" і зміни налаштувань тільки після його введення.
Ну і головний недолік таких систем - недостатня "візуалізація" спрацюваня бомби. Піщалка не варіант, її чути в радіусі 5-10 метрів. Вже опрацьовувались
варіанти підключення електрозапалу+піротехніки, або диму, але, наскільки я знаю, єдино правильного рішення (тобто вибух бомби чути і видно далеко)
ще не винайдено.
ціна - головне щоб не кусалась. :lol:
0 - 0
Девайс "годний", навіть дуже. Раджу кнопки адміністрування (або режим зміни налаштувань) винести окремо, навіть на тильну або бокову сторону, бо
в запалі хтось з гравців може настройки похерити (не по нажати). Залишити тільки ф-ю перемикання "сторони" (синя/зелена). Те ж саме з нам-падом.
Завести "адмінський пароль" і зміни налаштувань тільки після його введення.
Ну і головний недолік таких систем - недостатня "візуалізація" спрацюваня бомби. Піщалка не варіант, її чути в радіусі 5-10 метрів. Вже опрацьовувались
варіанти підключення електрозапалу+піротехніки, або диму, але, наскільки я знаю, єдино правильного рішення (тобто вибух бомби чути і видно далеко)
ще не винайдено.
ціна - головне щоб не кусалась. :lol:
Привіт! дякую за відгук.
Коли запущена гра, то налаштування вже змінити неможливо!!! Орг на початку гри проводить всі налаштування, після запуску гри доступ до налаштувань є закритий.
На рахунок візуалізації спрацювання бомби, то тут я б рекомендував відправляти СМСки організатору гри, а саме: стан бомби, або стан території, час до завершення, хтось пробує розмінувати, результат гри, і т.д. + роз"єм під піротехніку.
Вже є готовий новий прототип бімби, в який залити 3 режими гри. Внесені суттєві зміни в налаштування пристрою...На днях засуну все це діло в коробку і вам всім покажу результат.
Стосовно ціни, то такий пристріій не буде дешевим: ціна комплектуючих є високою (навіть якщо вести їх з Китаю). Принаймні про ціну мені ще важко шось казати, оськільки я не має остаточної версії пристрою.
0 - 0
Чому саме «ВТІК – 1»
Військово-тактична ігрова коробка «ВТІК – 1» призначена для переведення ігрового процесу на новий рівень під час проведення ігор страйкболу (airsoft), пейнтболу (paintball) та лазертагу (Lasertag), оскільки поєднує п’ять режимів гри в одному пристрої, які задовольнять найвибагливіших організаторів та гравців! Вам не потрібно купувати декілька різних пристроїв з різними режимами гри. Завдяки своєму невеликому розміру (1200х900х245 мм) «ВТІК – 1» можливо розмістити у будь-якому чемодані чи ящику, який має «антуражний» вигляд та дозволить створити ефект реальності, близький до справжніх годинникових механізмів з зворотною лічбою чи інших вибухових військових пристроїв. Запрограмовані п’ять алгоритмів роботи пристрою дозволять Вам проводити ігри від звичайного розмінування/закладання бомби (3 різні режими гри) до контролю території та битви за ресурси. Яскравий текстовий дисплей забезпечує виведення всієї необхідної ігрової інформації. Вбудований літій-полімерний (Li-Po) акумулятор на 950 mAh забезпечить безперервну роботу пристрою протягом всього часу проведення Вашою гри (до 24 годин безперервної роботи), а інтегрований зарядний пристрій в «ВТІК – 1» дозволить заряджати акумулятор не розбираючи пристрою та не витягуючи акумулятора, заряд акумулятора відбувається з допомогою кабелю міні USB (не входить в комплект) та будь-якого пристрою з виходом USB (комп’ютер, ноутбук, телевізор з відповідним роз’ємом, зовнішнього акумулятора Powerbank, зарядки до телефону, тощо). Таким чином Вам не потрібно додатково докуповувати дорогих зарядних пристроїв. Ще однією властивістю вбудованого зарядного пристрої є контроль за надмірним розрядом акумулятора, що забезпечує дбайливий догляд за акумулятором та не дає акумулятору вийти з ладу до кінця терміну його роботи. Вмонтований перемикач з ключем (в комплект входить два ключі) дозволяє вмикати пристрій коли Вам потрібно і унеможливлює вимкнення пристрою під час проведення гри гравцями. Чотири червоних світлодіоди та чотири кольорових кнопки і вбудований динамік забезпечують додаткову візуалізацію процесу роботи пристрою. Завдяки логічній та простій будові меню, простій навігації по розділам меню пристрою, налаштування пристрою перед грою не займе більше хвилини, а функція «відкладений старт» дозволить налаштувати пристрій заздалегідь до початку гри та розмістити його на потрібній позиції.
[ATTACH=CONFIG]88339[/ATTACH]