0 - 0
В неділю з ранку в мого сина Владислава стався епілептичний напад. Швидкою доправили до лікарні, зробили безліч аналізів. МРТ виявили утворення в лівій півкулі головного мозку ДОБРОЯКІСНУ ПУХЛИНУ Яка і спричиняє напади. Операцію потрібно провести як найшвидше. В середу 15 червня з ранку їдемо до Києва де на четвер назначена огляд-консультація, а потім і операція. Пухлина 20Х13х9. Перекиває кровопостачання до півкулі і подразнює ділянку яка впливає на мову, рух, і пам"ять. Я навіть незнаю суми. Взяли все що є. Якщо в когось є можливість Приват банк, карта №4731 2171 1174 9451 Єфімчук Майя О. або Приват банк ,карта 5168 7423 4767 0741 Єфімчук Майя О.Мама.
0 - 0
закинув що було на карті
як матимеш більше інформації про необхідну сумму - відпиши
0 - 0
Отправил!!! Выздоравливайте!
2 thanks
2 - 0
9 повідомлення
Перевёл.
Держите в курсе.
0 - 0
Много денег нет ну часть отправил, держитесь пусть выздоравливает . Держите в курсе .
0 - 0
закинвув. тримайся. дай знати що як
0 - 0
На разі перебуваю в Києві, пройшли 80% обстежень. В п"ятницю ще 2, а потім чекати до вівторка. Операція на вівторок-середу,потім ще тиждень в лікарні.
Знав, що світ не без добрих людей. Дякую всім хто підтримав і підтримує. Я навіть не сподівався на такі сумми. Зібрали з вашої допомоги понад 44 000. З нашою безкоштовною медециною нічого не ясно. Спілкувались з схожими хворими приблизно 60-80 000. Все залежить від кількості очагів подразнення. Якщо він один-то дають навіть гарантії, якщо вони дзеркальні, то навіть після усунення пухлини ймовірнісь приступів 50/50. Ждемо завтрашнього дня,-два самі відповідальні дослідження мозку.
0 - 0
ждем информации и держим за вас кулаки