0 - 0
Доброго дня
Нас двоє, приіджаємо на потязі. Будемо вдячні, якщо у суботу вранку нас хтось забере з Рівного (приїджаємо у 7-00) та після гри хтось завезе до Тернополя (віїджаємо к 21-20). Можемо зкинутись на паливо!
0 - 0
Ау... Де ви орги, надайте будь-ласка інфу як добратися на полігон. І окремо для тих хто буде добиратися громадським транспортом (трансфер Броди-Радивилів-Полігон)
Переніс повідомлення з теми "Маршрут колони". sakup
0 - 0
Ау... Де ви орги, надайте будь-ласка інфу як добратися на полігон. І окремо для тих хто буде добиратися громадським транспортом (трансфер Броди-Радивилів-Полігон)
Та тут ми...
Інфа з твого запиту в першому повідомленні цієї теми.
А от з трансфером з Бродів, поки що, нічого конкретного не скажу. Так як нема загальної картини "хто коли і де".
Коли ти приїздиш до Бродів?
Пропоную всім, хто добирається громадським транспортом відписатись в цій темі у форматі :
- Дата прибуття
- Місто прибуття
- Час прибуття
- Кількість чоловік
Це дозволить нам краще спланувати вчасний доїзд всіх гравців на полігон.
Аналогічну схему можна запровадити і для зворотнього шляху (як написав Чапайтис).
- Скільки чоловік
- Коли
- Куди
0 - 0
Ответьте пожалуйста как добраться с ж.д. станции Радивилов до полигону?Городской транспорт или какой номер маршр.автобуса..А то я буду прибивать в 4.45 утра в субботу....
0 - 0
Ответьте пожалуйста как добраться с ж.д. станции Радивилов до полигону?Городской транспорт или какой номер маршр.автобуса..А то я буду прибивать в 4.45 утра в субботу....
Безпосередньо до полігону громадський транспорт не ходить.
Маршрутками типу "Броди-Кременець", Ви зможете подолати всього 6км із 17км шляху, далі пішки полями...
Тому варіантів 2 :
- Хтось з гравців хто буде їхати на полігон повз залізничний вокзал (а таких буде більшість) згодиться підібрати Вас.
- Ми організуємо трансфер опираючись на своєчасно надану інформацію від всіх хто добиратиметься "своїм ходом".
Покищо я собі відмітив, що Ви будете на вокзалі зранку в суботу. До полігону Вас довезуть 100%, тільки хто поки сказати не можу.
0 - 0
Всім, хто їхатиме на полігон власними транспортними засобами, присвячується :
[ATTACH=CONFIG]87513[/ATTACH]
На карту нанесено контрольні точки, які допоможуть Вам наглядно переконатись в тому, що Ви на правильному шляху.
Отже поїхали :
1 - залізничний переїзд (там же зліва залізничний вокзал)
[ATTACH=CONFIG]87514[/ATTACH]
2 - закінчення населеного пункту Радивилів
[ATTACH=CONFIG]87515[/ATTACH]
3 - поворот на другорядну дорогу одразу за с. Батьків
[ATTACH=CONFIG]87516[/ATTACH]
4 - роздоріжжя за ставком
[ATTACH=CONFIG]87517[/ATTACH]
5 - пам"ятний знак в національних тонах
[ATTACH=CONFIG]87518[/ATTACH]
6 - ще 1 роздоріжжя
[ATTACH=CONFIG]87519[/ATTACH]
7 - цього разу ліворуч не пропоную, тримайтесь бруківки
[ATTACH=CONFIG]87520[/ATTACH]
8 - останнє роздоріжжя, 500 метрів за ним на Вас чекають гори афганістану
[ATTACH=CONFIG]87521[/ATTACH]
0 - 0
Плануємо приїхати до Радивілова чи Бродів на приміському автобусі.
Будь ласка, дайте якусь карту, як з цих міст добратися до полігону?(пішки)
0 - 0
Ну і власне гори афганістану...
[ATTACH=CONFIG]87522[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]87523[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]87524[/ATTACH]
0 - 0
Плануємо приїхати до Радивилова чи Бродів на приміському автобусі.
Будь ласка, дайте якусь карту, як з цих міст добратися до полігону?(пішки)
Якщо ви як і раніше о 7 ранку в Рівному то :
тролейбус №3 або 64 маршрутка від залізничного вокзалу привезе вас на автостанцію
звідти о 7.50 відправляється автобус Рівне-Радивилів
10.20 - ви на автостанції м. Радивилів
а звідти міською маршруткою можна доїхати до пункту №2 на карті опублікованій вище...
(це на всякий випадок, щоб не шукали що і де)
А тепер по темі... 10-12 км пішки грунтовими дорогами - це відважно, але мабуть зайве перед грою.
До кінця середи, я збираю інформацію по трансферах, після чого буде остаточно сплановано як кого коли і звідки заберемо.
Звісно, якщо наполягаєш, то карту для відважних пішоходів я вишлю.