0 - 0
Старт нового проекту
Airsoft sniper simulator action A.S.S.A. (страйкбольный симулятор снайперських дій)
Розпочинається новий проект з метою розвитку страйкболу (зокрема в нашому Рівненському регіоні), присвячений безпосередньо для гравців, які прагнуть вдосконалювати свої ігрові навички в снайперській справі.
Коротко про проект.
Страйкбольні ігри-тренування для снайперів, снайперських пар або груп, включаючих в себе:
1 тренувальні цикли ігр по маскуванню суб"єкта (снайпера, або пари) в нерухомому стані, в русі а також облаштуванні та маскуванні позицій для ураження цілі;
2 тренувальні цикли ігр по практичній стрільбі на різних дистанціях по мішенях, з відпрацюванням використання вторинних засобів захисту, або прикриваючих одиниць в складі снайперської пари чи групи;
3 тренувальні цикли ігр в комплексі, включаючи в себе рух ігрових суб"єктів із точки старту до ураження цілі та відходу в зону евакуації (використовуючи досвід оріїнтування на місцевості, маскування та стрільби по цілі);
4 безпосередня участь в іграх як по сценаріях так і без таких;
5 участь в іграх переслідуючи свої цілі (гравці можуть бути не проінформовані про участь снайпера або групи, до їх розкриття під час гри чи після її завершення);
6 участь в "закритих" іграх із запрошенням других гравців, або без такого, якщо того потребує сценарій гри;
7 проведення ігр несучих характер анти снайперської, або іншої діяльності необхідної для виконання сценарію гри;
8 проведення зустрічей для обговорення зацікавивших моментів, та внесення пропозицій і побажань.
Даний проект розраховується на гравців - снайперів, чи пар або груп, і виключає з себе по мірі можливості діяльність марксменів.
Для старту даного проекту прошу відгукнутися зацікавлених гравців, з поданням нижче вказазаних даних (за приклад мої дані), для змоги розробки перших зустрічей та сценаріїв ігр. Можу зазначити, що перша гра пройде після так званої "реєстрації" характеру зазначеному в другому пункті. Дякую.
Дані.
Позивний: kino
Марка "зброї": Remington XМ 2010
Кількість в групі: 1
Контакт: 096 981 31 58
При наявность других гравців снайперської пари чи групи вказуйте їх також
0 - 0
3 повідомлення
сразу вопрос: кто будет проводить тренировки?
0 - 0
Тренування буду проводити я особисто, якщо в когось є бажання поділитись своїм досвідом то це тільки вітається.
0 - 0
2 повідомлення
Яку озброєння має бути у максмена
0 - 0
Яку озброєння має бути у максмена
за звичай це напівавтоматична гвинтівка (в деяких випадках і автоматична штурмова з підвищеними показниками), таку саму гвинтівку може використовувати і один із членів снайп. групи, вся суть у функціональних обов"язках марксмена (його призначення та прив"язка до певного підрозділу, дистанція ураження цілей). Зараз всі у кого є снайперська страйкбольна гвинтівка в іграх відіграють роль марксменів, акценту на снайпера з усіма його особливостями майже не ставлять, -а це і є суть A.S.S.A.
0 - 0
2 повідомлення
А в рамках даного проекту, які харектеристики має мати привод, щоб рахуватися зброєю максмена?
0 - 0
Я б запитав би які характеристики має мати привід, щоб рахуватися зброєю снайпера. Не думаю що добре тюнінгований АЕГ (умова одиночного вогню) може поступитися болтовці (це ж страйкбол).Ну і ясна справа антуражність, не думаю, що боєць з АК буде схожий на снайпера чи навіть на марксмена. Основна ідея проекту - виконання завдань (в рамках сценарію, тренування і т.д.) специфічного характеру. Тут справа більше в тому, чи готовий ти (на приклад) потратити пів дня на пузі зробивши один постріл, і можливо не вдалий, чи сидіти місяць вдома над камуфляжем, а потім виявиться що він не "працює". Якщо так, то тоді тобі в A.S.S.A.
0 - 0
3 повідомлення
Какими знаниями ты владеешь и откуда, если не секрет?
0 - 0
Какими знаниями ты владеешь и откуда, если не секрет?
Армія, література, інет, страйкбол ....... Дресирувати на снайпера ніхто нікого не збирається!!! Наголошую, - це страйкбол, а не військова підготовка!!!! A.S.S.A. - це всього навсього частина страйкболу з акцентом на снайперські дії. Це змога відчути максимально НАБЛИЖЕНІ дії снайпера в СТРАЙКБОЛІ, а не просто ходити з двох метровим веслом в повний зріст. Це створення сценаріїв ігор, де снайпер чи група зможе відтворювати по максимуму свої функції.
0 - 0
Хороша справа, люто плюсую! Не зле з часом, коли сформується "кістяк" групи, запросити людину
з досвідом снайпера ІРЛ (може навіть з АТО, їх там добряче вчать), т.с. консультанта :) Успіху!