0 - 0
Внекомандники
1-2
Або АТШ, або якщо треба буде то по дрескоду можемо піти і в МС ООН.
0 - 0
Гра сподобалась,було динамічно і цікаво,були свої нюанси(але як я зрозумів просто з деяких незалежних від організаторів причин не було можливості зробити все задумане) думаю на наступній грі все виправиться,тому чекаємо продовження і дякую. :)
0 - 0
Дуже класно зіграли. Величезне ДЯКУЮ організаторам. Прекрасно коли люди стараються робити все максимально якісно. ДЯКУЮ!!
0 - 0
Приєднуюсь до компліме, оргам респект і уважуха за те що нас зібрали.Набігався,находився,трошки постріляв,познайомився з класними немчегами.одним словом КАЙФФ.чекаю з нетерпінням продовження
0 - 0
Всім Дякую за гру, а особливо тим хто залишився до кінця гри. Приємно було познайомитися з новими людьми. Сценарій дійсно динамічний і цікавий, чудово підходив до цього полігону, ну принаймні для терористів. Весь час виконували завдання, і навіть провели рейд від своєї бази до КПП. Хотілось би дізнатися від організатора завдання для всіх сторін.
Для себе отримав новий досвід в організації ігор, тема з пораненням і самостійним перемотуванням як на мене не працює, реально було не зрозуміло чи противник ранений чи ні... І ще трошки не приємного, знову стикаюся з тим що певна кількість людей закінчує гру раніше, на певних локальних пострілушках це б могло бути але на великі ігри це не допустимо, або попереджайте всіх завчасно або... Вже час приймати міри до таких команд...
1 - 0
1 повідомлення
Да, игра однозначно удалась. Даже не смотря на то, что EOD`у так и не удалось перерезать заветный проводок ТРИЖДЫ :D
Расстановка точек баз и заданий - отличная. Лишь немного не хватало координации между ООН и ВС Базагара.
Свою дозу болот и цехов получил :) Организаторам БОЛЬШОЕ спасибо!
Ещё зачёт террорам приехавшим по дресс-коду (цивил/восток) и вжившимся в роль, против такого противника играть в разы атмосферней.
0 - 0
игра получилась прикольная, хочу еще)
алахь бабахь)
0 - 0
Ну що ж, після річної паузи нарешті вибрався на гру. Гра вийшла класною, дякую Black Squad як оргам за таку класну гру, хлопці все було дуже класно. Сподобалось все і сокомандники і противники, все було на високому рівні. АТШ ми були на висоті)))). Task Force 145 з вами було класно відігрувати, оскільки постійно на вас тільки і натикався)))