0 - 0
За стрічечку прямо там можуть і прикопати... або к мінімум од*здити і здати як сепаратиста в відповідну службу...
0 - 0
Шановні бійці. Прохання звернути увагу на правильність реєстрації
1.Назва команди
2.Кількість учасників
3.Бажана сторона
4.Контактний номер
" Ми будемо -10 чоловік" -не підходить. Я Вас навіть поділити не можу. Прохання повторити реєстрацію в приват-ПРАВИЛЬНОЮ ФОРМОЮ.
Також для тих хто ще не підписався на маневри,-прохання не забувати , що реєстрація завершується 8-го ТРАВНЯ.
Якщо на момент її завершення не буде відповідної мінімальної кількості гравців, а саме-90 бійців -то 9-го ТРАВНЯ маневри буде скасовано. Сценарій не лінійний і потребує підготовки на місці. Тому не затягуйте з роздумами.
0 - 0
Чи будуть якісь доповнення до сценарію по використанню СІБЗ, чи просто влучили "мертвий"?
0 - 0
20 бійців вже є.
+5
+2
+5
+1
+5
+5
+2
+1
+2
поки що, 49 бійців.
0 - 0
Реєстрацію завершено. Мінімальна кількість гравців не набрана. ГРУ ВІДМІНЕНО. Хочу подякувати гравцям і командам бажаючим підтримати даний проект, а саме- ГАЙДАМАКИ, КЕДР, СОВА, ВОЛИНЬ, ZUBR, andrew_laser, Ersatz. 32 бійця з інших міст і областей і 8 чоловік Львів.
0 - 0
Дуже, Дуже ШКОДА!!!
Сподіваюсь що в подальшому сценарій беде трошки змінений щоб не було привязки до кількості людей. Хоча кількість зареєстрованих Львівських команд дивує, в нас шахтарі спеціально беруть відгул або змінюють робочий графік а тут такЕ...
0 - 0
Да мало кто со Львова хочет бегать под 140+
0 - 0
140+, Ну да, мало, на Франківськ з Львова чоловік 70 було.