0 - 0
Попросился я подсесть в авто на игру... и возникли вопросы.. а как будут добираться те кто приедет до Ашана а там не окажеться свободных мест???
Товарищи водители, отпишитесь те у кого будут места в авто и количество свободных мест, а так же те кому неначем добраться в Бродки.
Возможно можно будет организовать бус на 7-9 мест привезет и потом заберет вас от туда. Цена предварительно 400грн. Договориться можно завтра с водителем. Немного дороже будет чем по авто рассадить всех, потому отписываемся...
Сразу отпишуть:
нужны места 5-6, мне и сокомандникам.
я про це писав, кто без транспорту - кооперуйтеся, або наймайте ..або просіть щоб ктось робив дві ходки.
Ще нагадаю , було вище :
Перед ( або після) гри будемо збирати групу і транспорт для поїздки на гру у Фанківську 3 квітня. Якщо будуть бажаючі їхати з нами - то гроші здати необхідно в неділю, для бронювання місць. Скільки ? Ще не знаю! Беріть с запасом, на місці визначимося.
P.S. Ну і нарешті останнє питання , тюнінг. У Львові на іграх стоїть обмеженння 130 мс. Але у тому ж Франківську на грі за правилами ФСУ є доповнення - обмеження 145 мс. І ми будемо там , мяко кажучи - не самі круті. Тому пропоную на шикуванні в Бродках обговорити і проголосувати і у нас прийняти збільшення вихлопу на штурмових. Хочаби для лісу. Ну і встигнути прокачати приводи за тиждень.
0 - 0
Сразу отпишуть:
3х можу взяти.
0 - 0
Також можу взяти 2-ох.
Проти встановлення і прийнятя доповнень. Їздив туди і не раз. В одиниць в них тюн 145, в основному 130-140. В мене наприклад 133, і грав з ними на рівних. Ну залетить їхній шар на 3-5 метрів далі-і що? Зараз ліс зеленю вкриється, відстані будуть в пару метрів- вот і побачиш всі прелесті 145 тюна. А на приміщення ще один ствол купувати? Ну я проти.
0 - 0
Ну тим не меньше - переважна більшість країни грає з такими доповненнями і через них нікто не відмовляється їхати на ігри у сусідні області. Варіант - застосувати до власників тюнінгу ті самі обмеження, що і до кулеметників : "вторічка", гранична відстань застосування зброї. То не я сам придумав, то до мене не в перший раз вже звертаються гравці з питанням : "а чому у них є а у нас ні?". Ну і + на грі прохронимо наших вояк , мені здається що у певної кількості такі тюнінг присутній і без дозволів.
І звичайно - ця тема на форумі про гру у Бродках, а оголошеня про 145 було для надання часу зібратися з думками. Обговоримо і проголосуємо в неділю на грі, вживу.
0 - 0
1 повідомлення
Також можу взяти 2-ох.
Проти встановлення і прийнятя доповнень. Їздив туди і не раз. В одиниць в них тюн 145, в основному 130-140. В мене наприклад 133, і грав з ними на рівних. Ну залетить їхній шар на 3-5 метрів далі-і що? Зараз ліс зеленю вкриється, відстані будуть в пару метрів- вот і побачиш всі прелесті 145 тюна. А на приміщення ще один ствол купувати? Ну я проти.
Даже добавить нечего. Просто согласен.
0 - 0
Будет +2 места.
(и к слову, вот не хватает мест "Звытяжному легиону", а их 10 + , и вот как тут планировать игры дальше чем в Рясне, в тех же Бродках, когда на сайте не регистртруються, вот я знаю , что будет ещё людей 20 + , ну слава богу вроде с машинами)
Водители, отписывайтесь ещё !
0 - 0
Буде +3 місця. Вже зайнято :)
0 - 0
Возьму авто, будет свободно 1-2 места
0 - 0
Так, 140 це круто, але на мою думку для лінивих людей. Бажання засипати противника з далеких відстаней було у всіх або у багатьох. Тому дехто з них прийняв рішення йти в снайпери і досягли в цьому успіху, інші так і далі думають протюнитись, але ви не забувайте, що ви не один такий і навіть при 145 тюні який буде у ВСІХ ви будете знову на рівні з іншими і що? 165? Але при 145 у вас вже буде КУЧА обмежень. На гру Алекс, Дух, Стоматолог, Ворон приїздять з дітьми, я впевнений, що травм зросте в РАЗИ, а на Франківськ чи Тернопіль ми виїздимо ОДИН раз на ТРИ роки. В мене ПТВ, тому на Франківськ я їду з 144им тюном. Тому думайте, а не мрійде про победунство. Маневри, маневри і ще раз маневри.
---------- Сообщение добавлено в 11:11 ---------- Предыдущее сообщение создано в 10:57 ----------
Ще одне авто з"явилось, буде Гав, на Ашані о 8. 45, ТРИ місця є точно.