0 - 0
Такі питання по полонених:
1. Чи його можуть вбити чи він безсмертний?
2. Якщо він безсмертний то що він має робити під час перестрілки, стояти, відійти в бік? Бути у повязці чи без, щоб себе якось позначити?
3. Самий важливий нюанс. Щоб конвоїри не ховались за полоненого і не відстрілювались за його спини. (я б не хотів бути на його місці)
4. Що буде якщо його відібють під час конвоювання на базу? Я так розумію якщо свої то він іде у мертвяк, якщо друга команда то ті його ведуть на свою базу
0 - 0
Такі питання по полонених:
1. Чи його можуть вбити чи він безсмертний?
2. Якщо він безсмертний то що він має робити під час перестрілки, стояти, відійти в бік? Бути у повязці чи без, щоб себе якось позначити?
3. Самий важливий нюанс. Щоб конвоїри не ховались за полоненого і не відстрілювались за його спини. (я б не хотів бути на його місці)
4. Що буде якщо його відібють під час конвоювання на базу? Я так розумію якщо свої то він іде у мертвяк, якщо друга команда то ті його ведуть на свою базу
1. Вбити не можуть.
2. Під час перестрілки має бути у пов"язці і по можливості зміститись з лінії вогню (не далеко).
3. Ховатись за полоненим суворо заборонено!
4. Якщо відіб"ють свої - у мертвяк, якщо чужі, то він стає їхнім полоненим.
0 - 0
Франківчани, хто може підхопити із залізничного вокзалу о 7.40 ?
або ж можливо хто зі Львова виїжджатиме і має місце.
напишіть в темі або в лічку.
0 - 0
Пометки сторон будут?
Много ли тёмных мест?
0 - 0
Доброго вечора.
Команда "Ersatz" буде ночувати на полігоні з суботи на неділю ,хто хоче приєднуйтись ,буде весело!!!:))))
номери для зв"язку:
093-700-8632 Олексій
093-749-1285 Василь
0 - 0
1. Вбити не можуть.
2. Під час перестрілки має бути у пов"язці і по можливості зміститись з лінії вогню (не далеко).
3. Ховатись за полоненим суворо заборонено!
4. Якщо відіб"ють свої - у мертвяк, якщо чужі, то він стає їхнім полоненим.
Вангую ходаків одразу у свій мертвяк :)
0 - 0
Чи можна розприділення радіо каналів на кожну ігрову сторону? для зручності. Дякую
0 - 0
Пометки сторон будут?
Много ли тёмных мест?
Маркування безперечно буде, темні місця в лісі присутні. Основна ігрова територія темних місць практично не має.
0 - 0
Всім Привіт, Чи дозволений вихід за межі полігону, де це можливо, для маневрів?
0 - 0
Предлагаю распределение каналов между командирами/отрядами на месте проводить.Это я,как любитель РЭБ,говорю :D Её(борьбу) никто не отменял.
P.S. Графит,можно таки карты и расперделение по сторонам?