Прохання до організаторів проекту зменшиити боєкомплект до 1 до 1 та розробити обмеження для заряджання, або вогню з бункерів (розумію що прохання заборонити їх взагалі реалізувати не вдастся).
Гравці нашого регіону та й добрі друзі, які до нас їздять - вже звикли, то ж для них це не буде несподіванкою.
Дане обмеження дасть можливість заповнити проект як повноцінну Гру а не "замєс" чи "пєдулово", тим більше, що всі ознаки нормальної організації Гри присутні (досвід та адекватність організаторів, гарний сценарій, новий полігон).
Думаю, що багато гравців мене підтримає в цьому питанні.
З повагою, Сергій.
Серьог, хочу відповісти безпосередньо тобі, як особисто мною дуже поважаємому і ти мене зрозумієш.
Васильок ... давня мрія багатьох полтавських страйкболістів. Скажу чесно, в той момент, коли я зрозумів, що, приклавши певні зусилля я зможу вирішити зараз питання про єдиноразовий заїзд туди - я для себе вирішив, що за будь яку ціну це зроблю. І поки що все складається як найкраще !!! Так, досить не дешево виходить - але виходить !!! Тепер поясню, чому не хочу робити обмеження по боєзапасу та зарядці - полігон ШИКАРНИЙ !!! Хочу щоб народ отримав максимальне задоволення від нього, виконуючи основні та другорядні завдання. А ще ... на основному шикуванні буде озвучена певна інформація. Серж, максимальне наближення до реальності не завжди проявляється в фізичному обмеженні того ж боєзапасу чи сектору враження гранат. Ми зробимо все, щоб військові відчули себе дійсно в ПОРВАНОМУ ВІЙНОЮ місті, з жителями, які вже побували в пеклі, і дивляться на все зовсім по іншому !!! Проникніться атмосферою, відчуйте себе чужими там, озираючись навколо розумійте - ви тут не потрібні - і повір, Серьог, обмеження БК і інші намагання наблизиться до реальності відійдуть на досить віддалений задній план !!! Ми переслідуємо ціль передати реалії РЕАЛЬНОГО поствоєнного міста, і прикладемо для цього максимальні зусилля. Але ... всі прекрасно розуміють, що без вас і вашого бажання підіграти нам нічого не вийде !!!
Сподіваюсь ти зрозумів мою позицію. Розраховую на твою підтримку !!!