0 - 0
От прицепились)))
А Харьковское закрытие означало конец сезона? ;)
не журись сынку.. все буде як треба... абы горiлки хватало та сала :)
0 - 0
Я думаю что с названием немного не угодали.....)))
Назва не така, дата теж не влаштовує, та і гра на Васильку не те, що потрібно !!!))) Всі в данному руслі виговорились? Зараз я скажу - домовтеся, герої, і зробіть як вам хочеться !!! Вперше підключив всі свої, на фронті здобуті, варіанти впливу, тому що скучав за вами, товариші, порадувати захотів - а бачу, нічого не змінилося !!! Понти та виї ... боси у декотрих (вибачте, адміни, за мій французський).
Вмовляти ніхто нікого не буде - Щиро хочу бачити на грі тих, хто дійсно хоче отримати нові враження від дійсно шикарного полігону !!! А вважаючих себе "супер-ультра-мега" крутими спеціалістами, знаючими все краще організаторів - сидіть дома, меньше гівносрача буде потім на форумі !!!
2 thanks
1 - 0
10 повідомлення
Извините пожалуйста за мои посты.
Гром это класно что ты решанул новый полигон, ждем новой информации.
Насчет названия.....просто мы планировали провести закрытие, как и втом году, но после сталкера, ибо плотно идут игры и выложиь инфу после Авгана, но Вы оказались быстрей=)))).
З.Ы. Сами будем рады видеть Вас и тех кто за весь сезон решит наконецто стряхнуть пыль с привода...
0 - 0
Назва не така, дата теж не влаштовує, та і гра на Васильку не те, що потрібно !!!))) Всі в данному руслі виговорились? Зараз я скажу - домовтеся, герої, і зробіть як вам хочеться !!! Вперше підключив всі свої, на фронті здобуті, варіанти впливу, тому що скучав за вами, товариші, порадувати захотів - а бачу, нічого не змінилося !!! Понти та виї ... боси у декотрих (вибачте, адміни, за мій французський).
Вмовляти ніхто нікого не буде - Щиро хочу бачити на грі тих, хто дійсно хоче отримати нові враження від дійсно шикарного полігону !!! А вважаючих себе "супер-ультра-мега" крутими спеціалістами, знаючими все краще організаторів - сидіть дома, меньше гівносрача буде потім на форумі !!!
Дорогий Друже. Не знаю ,що там у "суперовських" органiзаторiв- я за твоiми скучив i команда "ГЮРЗА" Кременчук- дуже хочемо i збираемось на Вашу гру- ждемо з нетерпiнням.
Кому нiчого робити най пише, може хто ще не наситився "реал вармами"- пiдскажи iм дорогу i я так думаю хай -" вони далеко пiдуть".
Хочеться старого доброго страйкбола, гумору i веселощiв - чого так не вистачае останнiм часом.
З повагою до дядька ГРОМА - SWAT.
0 - 0
не журись сынку.. все буде як треба... абы горiлки хватало та сала :)
дядьку! пиво - рідкий хліб, конь як - рідке м"ясо ГОТУЙ БУТЕРБРОДИ!!!!!!!!!!!!
2 thanks
1 - 0
10 повідомлення
Шикарно....ЖДЕМСССССССССССССС!!!!!!!!!!=))))))
0 - 0
0 повідомлення
Охххх и замес же будет в этом Васильке.
0 - 0
Охххх и замес же будет в этом Васильке.
Будет полная колбаса. Запасайтесь шарами и лейкопластырем. Ограничений по боезапасу не будет. На алкоголь во время игры бан. Нарушители будут зверски расстреляны и сосланы в ближайший сельхоз на сбор урожая. Размещение на ночь комнатах админ. корпуса. В комнатах застекленные окна (+50 к ветроустойчивости) и двери (+100 к скрытности), некоторым везунчикам достануться даже с кроватями;). Костры на территории полигона исключительно в мангалах. Выкопаные ямки не канают. Больше инфы позже
2 thanks
1 - 0
10 повідомлення
Оглсасите весь спппписоок пожалута.....!!!))))