Тут на мене посипалися звинувачення у тому, що я, бачте, плохо анонсував свою гру. Хоча й зрозуміло, що то лукаві закиди - всі, хто читав моє оголошення, і прийшов за ним на гру, ніяких питань по ньому не мали. Та все ж відповім на ці звинувачення:
Фраза Ксана -
Предлагаю ознакомиться, завтра 24.05 по свободе обсудить в живую, а возможно, даже сыграть
свідчить про те, що він чудово розумів, куди він направлявся, і що там відбуватиметься.
Я, зі свого боку, не мав ніяких заперечень щоб він щось там обговорював, а як люди звільняться з моєї гри, допомогли б йому обкатати сценарій. І я думав, що він також прийме участь у грі "Зомбі".
Перші сумніви з"явилися в мене, як я чекав приятеля в машині, повз мене на вєліку проїхав Ксан і не поздоровкався. Далі він весь час сидів у мерті"яку з кислою пикою, і на мої пропозиції прийняти участь у грі - дві йому і одну хрустові - вони кривлячи морду відмовлялися. Перший тайм ми відіграли, перепочили, розійшлися на другий тайм, на стартові позиціі. Почали грати, хвилин десять пройшло - раптом бачу - посеред школи лазить Ксан, Хруст, Саша і якась дівчина, щось відігрують. Кого вони там на пустому мертв"яку питали, чи не заважатимуть - мені не зрозуміло.
При тому це Саша, який наче мав прийняти участь у моїй грі, взяв балона і обіцяв підійти за п"ять хвилин. Якби він раніше відмовився, я б перебалансував команди, а так, в одній команді з"явилася дірка, і команда швидко програла. Так що він правду написав, до бану він приєднався справедливо.
Тому залишайте ваше лукавство, страйкбол - це гра на чесність, а не на хитрожопість.