По 2й частині гри.
В складі 3х бійців дістали завдання - на горі де початок лісу від мертвяка ,, саперів,, стримувати групи противника , які які будуть прориватись горою над бетонною стіною в тил наших позицій. В першій сутичці залишились без старшого і звязку ( рація була тільки в нього). Залягли в кущі і разом з 2м бійцем (позивний Спірід) стали вирішувати , що робити далі. А з гребня в лісок проходила вже третя група противника.
Зрозумівши , що довго відлежуватись не вийде - все одно знайдуть , а відступ прискорить подорож до мертвяка. Вирішили піти у ва-банк. Почекавши поки противник сховається в лісі, стрімко зробили машр - бросок в тил противника через галявину до початку лісу. Як на диво на нас ніхто не звернув уваги ( або не замітили). В першій ямі розстріляли одну групу яка вела обстріл будівель а через 20 метрів другу групу противника.
Отут на поперло на подвиги:D і ми вирішили зробити рейд в глибокий тил ворога.
Тихенько по гребню добравшись до початку стіни , вийшли на 1й болк пост. Як на диво нікого не зустріли.
Підкравшись до 1ї одноповерхової будівлі N 16-17 , що справа від дороги , побачили групу противника з 4х осіб. Нагло майже не ховаючись підійшли майже в притул . Я зайшов в будівлю а Спірід з протилежної сторони дороги і винесли групу ( яка явно не очікувала на напад зі спини)на мертвяк. Після цього почали обходити з ліва територію де чулись постріли біля СБУ. Отут нарвались на сильну щільність вогню великої концентрації противника , поспішно почали відступати до будівлі в котрій тільки , що були , тягнучи за собою ,,хвіст,. погоні. Забігши через парадний вхід і не приймаючи бій вибігли через чорний вхід прямо під стіну з думкою пробиватись через гору до своїх . Але не судилось - Спірід тільки вибігши з виходу був розстріляний ворогом ,що був на бетонній стіні , я ж відступивши в глиб будинку заняв оборону чекаючи гостей. Чорний вхід мене не хвилював ( з бетонної стіни мало хто ризикне спригнути , а якщо і так то шуму буду стільки , що дасть змогу зробити мені деякі маневри)
Центральний вхід - сонце мій союзник, тіні було видно в мою сторону на декілька метрів вперед самого противника. А от і хвіст -в проході почала рости тінь і я стрімко вигнувшись з кута дав декілька одиночних пострілів у ворога. Опа( - на штурмі був тільки 1н противник , який навіть не встиг дійти до порога і тримався за голову ( були тільки окуляри і декілька пострілів були прямо по ній -після гри я знайшов його і перевіривши , що все в порядку попросив пробачення за такий неприємний ігровий момент).
Решту ,,хвоста,, я відігнав від будівлі до ялиць, і зрозумів , що мені скоро пройде Ж..А. Ааа - помирати так з музикою.
Хвилин 5 перебігаючи від вікна до вікна пострелював в сторону противника , який явно не спішив мене штурмувати. Але фортума і тут забрала останній козир - закінчились набої. Перезаряджатись не було часу , бо з мертвяка йшло велике підкріплення і мені зараз буде ВЕЛИКИЙ гаплик і групу крові не спитають.
,, Вреш не возмеш!,, - з розгону вистрибнув з вікна яке виходило під стіну ( такий маневр явно був несподіванкою для ворога на стіні і це дало декілька секунд вийти в ,, мертву зону,. під стіну та кущі.
Тут включивши повний форсаж прямо по дорозі помчав до МЕРІЇ - де на підході був застрелений СВОЇМИ ж .