0 - 0
7 повідомлення
Перший раз попросив допомогти і повна апатія (+8 чол).
Зато попросивши футбольні команди (наші місцеві) допомогти - так одразу + 61 за один день.
Навіть не знаю, що сказати... думав буде навпаки...
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
Ну, вибачай друже, реєструватись там аби лише раз допомогти — це трохи йой.
0 - 0
7 повідомлення
Ну, вибачай друже, реєструватись там аби лише раз допомогти — це трохи йой.
Та ну, дружище! Для такого звісно не треба! Просто звернення було для тих хто ВЖЕ там є, а таких не мало наших, от і все. ;)
0 - 0
+1
В разі перемоги виставляюсь на "Відкритті 2015р".
Ой, пане, поплюйте ...
0 - 0
Через вк сина зайшов -нажав на серце- раптом дружина зайшла-виписала п......й.витер соплі,живу далі....фанфурик йода з Вас....
0 - 0
Мої вітання пані та панове!
Звертаюсь до вас із проханням.
Дружина бере участь у "віртуальному" конкурсі краси, щось типу "Міс Володимир-Волинський" в одній із соцмереж (ВК). Просто потрібно нажати на сердечко під фотографією.
такая жена и без нас "сирых и убогих" выиграет :D
прголосовал.
0 - 0
7 повідомлення
_GAD_ та ну ні! Нащо плювати? Краще випити за перемогу))))
Царь тут нічого не скажеш, попадос мальоха :). Ну в разі чого маякуй - будем відмазувати і відбілювати чесне ім"я царя!
valerian може й ти прав. Але куда я то без вас "сірих та убогих" ( :) )? Нікуди!
Дякую всім хто відгукнувся. Скоро десь вже фінал. А з ним і результат.
Хто не встиг, або розудумував - "мілості просім" не соромитись :) і нажати на ту кнопку.
0 - 0
:smile:Ми Царі народ впертий-нажму ще раз....:lol:
0 - 0
7 повідомлення
Ось і все...
Всі конкурсантки залишились, а дружина пропала із конкурсу по "невідомій помилці" про що можна пересвідчитись нажавши на ссилку в першому посту.
Нема слів і не вистачає емоцій :).
Дякую всім хто відгукнувся, вірю що конкурс виграє та, якій це передбачалось ще перед початком напевно, що))).