0 - 0
Я теж на нього попав і попалився. заблокував йму 3 карти. одна з яких зареєстрована на його діда. Сам він проживає або має реєстр.Святошинський район м.Київ. родом з Донецька, чи Донецької обл. принаймні карта його діда там була зареєстрована. у відділі безпеки ПриватБанку при відкритті його профілю було до кредитки прив*язано близько 20 різних номерів моб.телефонів! я писав і раніше, а точніше з самого початку після того як мене киданули модераторам на аірсофт. але ніякої відповіді мені не прийшло і тема не піднімалась....
Після того, як я закрив його карти і про це йому сказав в смс. він за місяць часу відписав. шо тіпа: ну мы же договаривались что я отправлю поздже.
Карочь Народ!!!! кого киданув цей ушльопок, вам дорога в ПриватБАнк, выддыл безпеки. розказуэте все як э ..вони выдкривають його ы там вся картина маслом, блокують йому карту аж легенько!!! не здивуюсь якшо ця мразь ще й до всього сэпар.
2 - 0
19 повідомлення
Каждый раз добавляйте его аккаунт. А то их у него в своё время с десяток удалили. Помогайте выявлять новые