0 - 0
Чё я буду рассказывать шо да как.
Был офигенный ламповый страйкбол.
Панове Гарольд и Македонский жду вас в Адэссе дабы набить тушки всякими вкусностями и вообще.
Всем бороды!
0 - 0
"патшему американтси расстриляли пленного американтса? Ми хатель его паминять на МИР! Аллахом клянусь!" :))
а серйозно - ИМХО - гра вдалась на 99%. Були "стратегічні маневри із заходом у тил" від ЕС і Альянсу і непередбачуваність партизан (ну не муштровані вони, що поробиш). Були і підйоми "ох-бляха-коли-вже-цей-водопад" і "ура-атаки!". Довелось і водні перешкоди штурмувати і вночі, виключно при світлі місяця, блокпости утримувати, реагуючи на коже шурхіт. Вцілому було все і на будь-який смак, за що Дубенсько-Львівська компанія "Bastard Rabbits" висловлює щиру подяку організаторам і учасникам, і особливо нашому Барону - Кубі!
Будемо сподіватись на продовження серії, а поки що по вечорах згадуємо і переживаємо знову найяскравіші моменти, за чашкою пива....
[ATTACH=CONFIG]73444[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]73446[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]73447[/ATTACH] і (барабанний дріб!) - [ATTACH=CONFIG]73448[/ATTACH]
0 - 0
Є дуже хороше відео з заручниками-експромт-супер(на мою думку),майже не треба редагувати - чекаю дзвінка від Куби,Чечена,щоб викласти відео!
0 - 0
14 повідомлення
Дякуємо за організацію гарного відпочинку! Барма, Тан, Куба!
Вже давно мріяли з командою пограти в горах, яких нам не вистачало на "Відкриттях".
Як завжди було приємно побачити старих друзів, та познайомитися з новими.
Скар, Оззик, Со-Кил нічний експромт = супер настрій !
Дякуємо супротивнику друзям за гарну гру!
Дякуємо Карпатським Манулам, Кроліку та Спирсу за гарну кампанію!
Чекаємо на наступну зустріч друзів!
АЄОА
1.Нічна підсвітка, маячки мають бути перевірені до виходу на місію, як командирами так і організаторами по можливості.
2.Якщо сторони виходять з різницею у часі то і збиратися вони повинні відповідно, часто приходили на плац першими, а вирушали на місію останніми.
п.с. "Чорний егерь" та "Дембєльский квадрик"!
0 - 0
Барма, Тан, Куба - большое спасибо за организацию игры. Всем участникам проекта без исключения большое спасибо за интересную игру. Рад был видеть старых друзей и познакомится с новыми ребятами. Директору и ко, Лайму, Болгару - спасибо за отличную компанию. Клайд - спец операция по спасению твоего гаджета проведена успешно). Отдельное спасибо TF 145 за незабываемые моменты игры... " ...Я поймав їжу.."(с), "...А теперь Я передаю слово Гей мастеру..."(с), "... ...цкий фонарик..." (с), эксклюзивное видео Мекка... в общем масса приятных воспоминаний. Полигон просто шикарный и сложный, но никто не обещал что будет легко... Жду анонса следующей игры.
0 - 0
Всім дякую за компанію на грі, оргам за організацію та витрачені сили та час.
Полігон суперовий, погодка порадувала, море позитивних емоцій за три дні.
З водою їм на базі потрібно щось робити, томущо на слід день вода з кранів текла іржава :(
буквально один негат. момент якщо заявляється про шикування на 9:00 то образливо прокидатися після 5 год сну на то шикування намарно.
щераз всім дякую =)
0 - 0
Особисто для мене це була дуже позитивна гра. Красивий полігон, весела компанія, драйвовий ігровий процес.
Как всегда к нам приходили Орест и ко, как всегда из самых *беней, как всегда мы оттуда именно их и ожидали. :) Очень хочется все-таки поиграть с вами, может приедем на следующую игру в мультике. ;)
Бліна, ми вже стаємо передбачувані :D Взаємно, дуже би хотілося пограти на-кінець то з вами за одну сторону.
Що хотілось би ще добавити:
- Полігон має хороший потенціал, добре би було його збільшувати вшир, щоб всі бойові дії були не тіко вздовж дороги. Також можна ігровий процес з долини трішки підняти на хребет. Там гарно, повірте, ми бачили :)
- Якщо вже підсвітка обов"язкова, то ІМХО добре би було залишити тіко її і трасера (тактики виключити зі списку).
- Можливо перепридумати сторони і вернутися до досвіду перших конкуренцій (все НАТО воювало разом)? А то в мене таке враження, що на цій грі об"єдналися всі крім нас і ЄС :)
0 - 0
Спасыба! БРДЭМ очэнь хароший!! СВДц (Ц-цыганцкый) точний очэнь! Девушка красывый обск делать, роме нарвыца. Барона, амфитамын не хватыт на год, надэ ешо дэлать! Ошибкы плоха прасты рома не ученый.
0 - 0
З водою їм на базі потрібно щось робити, томущо на слід день вода з кранів текла іржава :(
буквально один негат. момент якщо заявляється про шикування на 9:00 то образливо прокидатися після 5 год сну на то шикування намарно.
щераз всім дякую =)
Плюсую. За игру спасибо, но условия проживания которые были не базе это не условия вообще. Уже тогда лучше или совсем в палатках и весь суплай вести свой, или просто заплатить больше за нормальные условия. Ну и непунктуальность на второй день лично меня оскорбила, я не вижу причин, по которым миссию надо было откладывать на три часа (вода не мотивация).
0 - 0
Знайдено флешку. Власника прохання відгукнутись.[ATTACH=CONFIG]73485[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]73486[/ATTACH]
Чекаю в лічку.