0 - 0
Отличная игра. Как по организации, так и по исполнению. В этот раз игра понравилась больше открытий и ДН на Яворовском и конкуренции. Непонятка с захватом мертвяков я так понял было вынужденное решение связанное с поломкой сценария сторонами, если так то все ок.
0 - 0
Всем спасибо огромное за игру,особенно оргам,все было отлично.
0 - 0
На видео не видно, согласен, я видел и попадание было по рюкзаку в бок, не в спину, а потом ты попал в руку
А попадання в рюкзак на спині не є раненієм або вбивством?
0 - 0
В загальному враження позитивні :) кожен отримав фан і кайф який хотів отримати :)
Далі трохи дьогтю до величезної бочки меду:
- відсутність єдиного командира для американської сторони(кожна група мала свого командира, що виглядало як лебідь рак і щука), то не камінь в сторону Танатоса. Наскільки я зрозумів він був тільки координатор, але такі речі можна було б обговорити на брифінгу якого на першій місії не було тому Америка "внесла" свою корективу в плани оргів, що додало свого трешу :lol:
- нічна гра була просто яд. Щоб уникати після ігрового батхерту про підсвітку і т.п. пропоную 2 варіанти вирішення питання: трасера або стрільба з увімкненим ліхтарем. Саме увімкнутим, а не навпаки, бо після гри чув фрази "ну не завше встигаєш увімкнути ліхтар" тому з початку світимо, а потім стріляємо. Особисто мені не заважало при стрільбі трасерами додатково сліпити противника ліхтарем. І ще одна пропозиція на рахунок ліхтарів і зброї ввести таке положення (тільки для гри) що потрапляння кулі в ліхтар або привід виводять їх з ладу, бо на нічній грі були моменти коли в ліхтар летять черги з 4-6 приводів, а він далі світить. Я розумію, що той хто світив був захований за перешкодами і видимий був тільки ліхтар, але якось воно не дуже :-(
-проживання норм, але є одна пропозація-прохання домовитись з власниками щоб воду відключали в обідній час коли нікого нема, а не ввечері чи зранку коли всім потрібна вода, бо вранішні походи в санвузли були як частина випробувальної місії :lol:
На завершення всім дякую за гру. Чекаю продовження і обов"язково приїду :)
0 - 0
Дякую оргам за ігру, отримав позитив і кайф. 3 ID - замучена,але ми бились докінця. Полігон дуже прикольний, свіже повітря,смачна Артезіанська водичка. ну б*ля підйоми, ще досі ноги гудять.
Чикаємо на продовження!
0 - 0
Все було супер, чекаю відео де мене допитують цигани . :)
0 - 0
А попадання в рюкзак на спині не є раненієм або вбивством?
Я думаю если попадают пули в бок и вылетают с другой стороны рюкзака это не убийство , а если в спину среляют через рюкзак то убийство.
1 - 0
Спасибо всем причастным к организации игры, Барме отдельное спасибо за координацию ЕС, сценарий и "посиделки".
"Полигон" шикарный - вмеру горный для того что бы небыло травматизма и не совсем умереть от лазанья. Ночная у Виски-3 получилась просто яд, такого отрыва у меня давно небыло - хорошо что мы тренировались играть с "вспышками" дома - думаю это сильно помогло. Виски-3 лучшие.... Озик и Скар жгите еще.
Предложения по ночной я высказал на построении.
0 - 0
Я думаю если попадают пули в бок и вылетают с другой стороны рюкзака это не убийство , а если в спину среляют через рюкзак то убийство.
с каких это пор ? :)
вообщето по правилам - любое попадание в элементы снаряжения. которые одеты на тебе - это смерть или ранение
и не важно по скользящей или прямо
0 - 0
Всем спасибо что приехали и получили фан.
Хочется обратно....