0 - 0
Ну так тобі тут нічого і не закидали. Моя думка що купити краще СРку не означає що купити СПРку погано.
На ігри по ФСУ тобі нічого не завадить їздити, і ці аргументи тут зайві.
От хто може мати до тебе претензій - то організатори ігор за Міліком, яких, до речі, більшість у Києві.
Ну, я можу уявити, яке враження на них може справити така аргументація.
0 - 0
В том и дело что игр по фсу крайне мало,а правила монополиста как по мне немного спорны..
0 - 0
В том и дело что игр по фсу крайне мало,а правила монополиста как по мне немного спорны..
Правила ФСУ місцями теж не фонтан.
Та за дотримання і, головне, модифікацію правил на кожній конкретній грі відповідає організатор.
Скажімо, на більшість ігор, що я організовую, я вводжу ураження при влучанні у зброю, якого немає у правилах ФСУ.
То і тобі я порадив би на кожну конкретну гру, що ти плануєш відвідати, отримати від організатора згоду на використання СПР.
З іншого боку, це формально потребує від нього вказання у правилах гри, що допуск на гру мають снайперки 5,56 мм,
щоб у гравців не виникало когнитивного дисонансу при зустрічі із твоєю снайпою - на що не кожний піде.
0 - 0
А можно такой вопрос?
Если я возьму М4А1, установлю на него 12"" цевье, газ-блок соответствующий, гулишитель практически под самое цевье и приклад не крейн-сток, оптику и сошки, то можно ее будет классифицировать как СПР?
0 - 0
Понеслась:) давайте хоть раз таки спр можно то чтоб она хоть соответствовала реальному прототипу
0 - 0
То что по ссылке это как раз правильный spr mod 1, отличия от обычной м4 ствол цевье газблок, приклады шли как и весло так и крейны, на неё нужно ещё и прицел правильный, чтобы все красиво было. Собрать правильный mk12 дорого
0 - 0
на неё нужно ещё и прицел правильный, чтобы все красиво было.
А чем тот что с винтовкой идет не правильный? Вроде бы реплика Люпа Марк4.
0 - 0
по прицелу помоему не леупольд марк 4, он на фотках у них как то меньше смотрится, надо читать форумы. Ну и у силзов проскакивали найтфорсы правильная реплика от 200$