0 - 0
можлмво варто наступного тижня помінятись сторонами ?
0 - 0
можлмво варто наступного тижня помінятись сторонами ?
Хорошая мысль.
0 - 0
Хорошая мысль.
вгадай хто буде президентом :)
0 - 0
одягайся по-тепліше, в адмінці протяги кругом :)
[ATTACH=CONFIG]65485[/ATTACH]
0 - 0
одягайся по-тепліше, в адмінці протяги кругом :)
Так то ж Енді буде президентом .
0 - 0
Так то ж Енді буде президентом .
Могу. Условия сценария подправим и буду.
0 - 0
Спасибо Маряну за хорошую игру было замечательно, наконец то я нормально прочухал игровой сюжет и оттянулся по полной)из минусов получилась борода по картам моей групе карты не хватило,мы были как слепые.И был негодование не к организатору а к игрокам перестаньте использовать петарды в гранатах у которых роз лет пальцев превышает 10 метров. очень сильно надеюсь что тем кто юзает такой девайс когда то да и оторвет руку да по самое хлебало.нет я не жестокий просто реально задолбало, кто точно бросал так не скажу поскольку это было при штурме нашей стороны а там хрен разберёшь кто бросил.
0 - 0
Игра в целом понравилась, кроме затягивания старта, который и так был поздний, пунктуальность - это проявление уважения к игрокам ну и наоборот. Миссии продуманные и интересные, организаторам, союзникам и противникам - спасибо.
Посеял пластиковую механу от МП5, может кто нашёл, обменяю на пивко.
0 - 0
Всім дякую за позитивні відгуки, та прошу пробачення за запізнення на старті.
Окрема подяка Сергію за одного з фотографів та Коссу за допомогу в організації та важливій ролі президента =)
По результатам гри:
Один з патрулів найманців розділився та був знищений та США перевязали мене замість офіцера та ясне діло на допиті я не міг розколотися бо документів при собі не мав та і місцезнаходження не знав. (про краще маркування чи взагалі відсутність маркування офіцерів в майбутньому треба буде подумати, попрацювати).
Тому вони були змушені звернутися до продажного найманця який і злив всю потрібну інфу.
Операція по викраденню президента була проведена успішно так що найманці навіть нічого не зрозуміли :D
Зачот стороні США і фанфари :)
Золотовалютний фонд в підвалах цехів я так розумію або так і не дислокували або так і не змогли захопити :)
В будь якому випадку Black Squad в чорних камуфляжах ідеально вписувався під дану місію за зміг її виконати.
Точку O18 врешті решт захопили та по якійсь причині коробку з євро-сша ніхто не захопив, її найманці і просадили на "дешеве бухло" та "поетес" після гри.
Дві коробки залишилися за найманцями та гвардією.
Місцезнаходження лептопа з розвід даними "Команда А" та Falcon"и знайшли без особливих проблем я радий що довірив це саме їм =)
Цікаво чи вдалосяб знайти лептоп наприклад на третьому поверсі цехів чи ще десь в такому роді?
Гвардії та найманцям захопити адмінку не вдалося =(
Тепер по покріщенню на майбутнє
Не сподобалося як розставилися повстанці та США обороняти лептоп в адмінці, я спеціально наголошував що таку кількість людей не можна розміщувати суто в адмінці, що потрібно розприділитися на прилеглій території. Штурм без оживлень просто захлиснувся в таких умовах. Варто обдумати як таке закінчення гри вписати в рамки відсутності оживлень та без перебалансування сторін суто перед цєю фазою, що однозначно викличе багато незручностей.
Також переконався про благо поділу по камуфляжах та відповідно по командах, в майбутньому до цього будуть виставлені жорсткіші вимоги. кожний внеком в солянці вносить нерозбериху, френдліфаер та тд, що і сталося після 14.00 коли долучилися до гри новачки камуфляжі яких дублювали сторону противника. Будемо над цим працювати в майбутньому. =)
Щераз всім дякую за присутність, "покріщемо" страйкбол разом.
0 - 0
Тому вони були змушені звернутися до продажного найманця який і злив всю потрібну інфу.
Операція по викраденню президента була проведена успішно так що найманці навіть нічого не зрозуміли :D
нажаль, найманець вирішив, що зпиляти золотовалютний запас вигідніше ніж зливати інфу:lol:. президента знайшли завдяки розвід даним, ну і охорона ель преседенто "спрацювала на відмінно" ;)
Щераз всім дякую за присутність, "покріщемо" страйкбол разом.
внук азіріва? :-P