0 - 0
Народ читайте канву і правила до гри я додаю додаткові задачі в конвертах через додатково зарегавшихся людей.
0 - 0
Ну,отыгрывали не охрану президента,а инкассаторскую службу =)
0 - 0
Є з чим порівняти. Особисто мені гра сподобалась. Виконання наших задач як на мене, були на відповідній висоті. Визначили де президент , оточили і незважаючи на його охорону і на здивування самого ВЕРХОВНОГО-викрали його, а потім на шляху до точки евакуації підло використовуючи його рацію -давали неправильні вказівки і гнали ДЕЗУ. По повязкам трішки виникла непонятка, тому і перепутали офіцера з просто вбитим гравцем. Трішки з початку були непонятки з союзниками, але-виправили. Також на грі зустрілися нові гравці і в силу (надіюсь) їх незнання правил гри-не вставали від взривів гранат. Дистанція була різна, від 1-го до 4-рьох метрів. Не забуваємо, -5 метрів, і якщо ти не впевнений в відстані-краще встань і вийди. Також після того як розібралися з гранатами,-виникає інша ситуація,-гравець підіймається і відступаючи до своїх обстрілюється з 2-ох стволів, мною і Сільвером, відстань метрів 20, черга приходить в спину, це чути дуже добре, але людина далі біжить , ховається за колеса, і потім далі втікає до приміщення. Взагалом напрямок гри хороший, по більше території-поменьше адмінки. З часом також дуже сподобалось,-неварто команди і групи обмежувати в часі, виходить спішка і тому гра ломається. Дякую всім присутнім за гарно проведений час, союзникам за підтримку-противникам за гідний супротив. Оргам окрема подяка, чекатиму наступної гри такого формату.
0 - 0
Охорона президента епічно відсмалила :D загалом гра сподобалась, позитивні враження залишились. було пару нюансів: наголосити новачкам що після смерті рацію потрібно вимикати і переговори не проводити, нагадати що граната в радіусі 5м вбиває, а не ранить.
0 - 0
Hazardous Team і Косс так тримати! Гра сподобалась, чекаємо на продовження і розвиток даної ідеї. Про зауваження вже написали сокомандники.
0 - 0
требую фотографий, или напишу что игра была плохая.
0 - 0
я так розумію що Громадянська війна в Україні пройшла успішно . :)
0 - 0
От і відбулась Перша Гра від команди "Хазардос Тім", з чим їх і вітаємо***!
Гра вийшла неоднозначна, з одного боку одна задача на 4 години це занадто просто (читай скучно), а з іншого - досить важко і вимагає неабиякої винахідливості, бо виконати її "влоб" практично неможливо. Викрадення "президента" відбулось в такому стелс-режимі, що віддані охоронці ще якийсь час перебували у впевненості, що "все о.к." і навіть вели радіопереговори із ним, як їм здавалось. На справді підступні викрадачі (2 + 4 прикриття) відібрали у полоненого рацію і цілеспрямовано дезінформували всю сторону (ще раз підтвердилось, що не варто так багато відкритим текстом балакати, особливо про місця схованок і т.д.). В решті, главу держави вивели за кордон і утримували на 3-му поверсі (на протягах!) до 16.00, звідки він спостерігав сміливі спроби прибічників взяти штурмом "цитадель зла"...
П.С. хочу додати, що вартувало б напередодні гри провести бріфінг із командирами груп (для цього регістрацію і закривають за 1-2 дні до гри) навіть в скайпі, а також постаратись не допускати передчасного виходу із гри гравців однієї із сторін, так само як при введенні додаткових гравців вже в процесі - зараховувати їх за ту сторону, до якої вони підходять по дрес-коду (френдлі-фаєр по "людях в чорному" був і не раз). П.С.2. сорі що нахомутав із мертвяком зсу-найманців, задалеко перемістився не розібравшись у карті і вказівках Ксенома, більше не повториться.