0 - 0
Розпочну так:- Графіт, ти КРАСАВА!!!! На вигляд і при зустрічі така приємна до розмови людина, а в бою "підступний", винахідливий, опитний вояк. Приємно було бути в числі тих 12 чоловік, що померли від його ножа. Про традицію приїхати на Зорепад тут вже писали, тому повторюватися не буду. Дуже приємно приїздити в місце де 90% людей тебе знають і тобі раді. Приємно знайомитись з новими людьми і відчувати ауру дружнього колективу. Команда Терен щороку підіймається на новий рівень зустрічей і організацій ігор, і цього разу здивувала своїм ПРЕКРАСНИМ столом,-за що окрема подяка ТРЬОМ людям які безпосередньо приймали участь в приготуванні цих шедеврів. Дякую всім хто був на стороні коаліції і пліч опліч відстоював демократію! Повстанцям подяка за винахідливість, впертість і не бажання її приймати. З нетерпінням буду чекати наступних зустрічей з ВАМИ!!! ДЯКУЮ
0 - 0
Хотів подякувати за прекрасну гру, а також за ту атмосферу, яку орги нам створили! БУЛО СУПЕР!
Від Чернівців, думаю, скажу за всіх: "Велике вам дякуємо хлопці за все, чекаємо ще! :D"
Я особисто лиш перший рік як почав відвідувати великі ігри, і просто не можу описати, наскільки я був радий що мав можливість зіграти з вами, хлопці, та так ОФІГЄННО відпочити! Окремої подяки заслуговує польова кухня! Я вже давно не їв такої запашної ухички!
Загалом, усіх емоцій не опишеш. Був радий зустріти нові обличчя, і вдячний за теплий прийом зі сторони "бувалих" =)
0 - 0
Дякуємо організаторам за гру, у вас завжди цікаво пограти!:)
Дякую ЮСА, загалом все адекватно і культурно:).
Проте хочу побажати, деколи думати перед звинуваченнями. Наприклад, закидони про стрільбу в сторону госпіталя нібито з пістолетної зони. Я розумію, коли одна людина може не помітити розмітки, і помилитися (і таке нажаль бачив, але одразу ж хлопці вибачались:)). Але щоб восьмеро людей разом тако тупили, якось маловірогідно:-? (я вже мовчу про те, який треба мати тюн:-P).
Всім удачі і цікавих ігор, до нових зустрічей!
P.S. Якщо можливо, пістолетну зону не погано було б маркувати ще на рівні очей, я не маю на увазі кіперку, просто в деяких місцях (кущі, дерева, стіни) повісити таблички "Пістолетна зона" або просто щось досить помітне. Це б привертало увагу і зменшило кількість непорозумінь.
0 - 0
Доброго дня. Організаторам спасибі за динамічну гру, щиро шкодую, що не міг залишитись на 2-ий день. Вдячний команді суперника за чесну і вперту боротьбу, на мою думку, у вас було складніше завдання. Шукати наркоманів по лісах вдень і вночі це дуже не просто. Та вам вдавалось, особливо сподобався бій за нашу базу, коли ви нас взяли в кольцо і закидували з підствольника (Діректору вітання). Окрема подяка хлопцям зі Львова, Чернівців і Хмельницького проти такого сильного і добре організованого суперника завжди цікаво грати, постійно треба придумувати нові уловки, щоб протистояти вам. Велике спасибі союзникам, особливо 2./PzGrenBtl 411, з якими ми практично весь день і грали, з вами і проти вас, як завжди приємно грати. Як на мене гра вдалась, не було непорозумінь і сварок, та і маклауди причаїлись і не показувались (принаймні я не зустрів).
P.S. За нічну поножовщину перепрошую :), та ви так гарно йшли лісом, що я не втримався. Цікаво, що я впізнав тільки Діректора, бо його важко не впізнати, а хто там ще попався я не знаю...
0 - 0
дідьку, ти мене першим зарубав! :D
І чого-чого, а такої "вилазки морських котиків" я не очікував, скажу чесно =)
Проте я особисто на грі отримав лиш позитивні емоції, незважаючи на якісь там дрібні непорозуміння :mrgreen:
0 - 0
1 повідомлення
Доброго дня всім. Кому цікаво бали по грі:
1.місія
-повстанці 1 загін (командир "Графіт") 100 бал. (5шт. переданого посереднику готового наркотику)
-повстанці 2 загін (командир "Малий") 60 балів (2 шт. переданого посереднику готового наркотику, виконано додаткових два завдання).
-війська США 50 балів. (захоплено 3шт. сировини, виконано додаткових два завдання)
2.місія
-повстанці по 50 балів
-війська США 0балів.
3. місія
-війська США 120балів.( повстанцям не вдалось захопити жодного конверта)
-повстанці по 20 балів (за додаткове завдання- утримання своєї бази )
Загальна: Війська США 170балів, повстанці 1.загін(командир "Графіт")-170балів, 2 загін (командир Малий)130балів.
Тепер декілька слів по грі. Мені сподобалось все крім нічної, на майбутнє нічні тільки на тереторії табору. Ще одне побажання- читати перед грою сценарій та умови гри.Якщо Вам щось не зрозуміло або є якісь зауваження то я з радістю Вас вислухаю. Ще раз дякую всім хто прїхав до нас.
0 - 0
Як завжди гра була суперова.
Море позитивних емоцій, особливо з нічних епізодів. Мав "щастя" бути зарізаним двічі :)
Подяка оргам за хорошу організацію і дотримання статусу приватки - непорозумінь на порядок менше ніж на більшості ігор.
Особлива подяка за уху і тушняк з кашою.
Підтримую пропозицію маркувати пістолетну зону не тільки на землі, або навіть обносити кіперкою.
Щодо дрібних непорозумінь:
1) RTFM - читайте сценарій перед грою і буде вам щастя
2) всі непорозуміння тре було вирішувати на грі - брати гравця за шкірку, і з бейджиком вести до контролера від оргів