0 - 0
Я думаю к месту боя, такси будет гораздо дороже. Я планирую приехать региональной электричкой в пятницу. Она останавливается в Бродах. Но меня должны забрать свои, которые будут уже на месте.
0 - 0
Я мав на увазі таксі до Радивилова...
Звісно до полігону буде дорожче, ще й послухаєте від таксиста неабияких розповідей про якість дорожнього покриття :D
0 - 0
Подскажите с обратной дорогой, как бы так попасть на поезд который в 15:32 уходит со Львова, в 16:18 с Красного, в 16:40 со Злочева и в 17:46 с Тернополя. Куда быстрее, реальнее и каким образом добраться?
0 - 0
До Тернополя як і до Львова по 100км.
Найближче Золочів - 50 км.
Стосовно чим добратись - треба подумати... я подивлюсь графіки транспорту сьогодні ввечері та запропоную щось.
Прийшов вечір... (аби не плодити зайвих постів, допишу в цей)
Варіанти :
1 Маршрутка "Кременець - Броди" на неї можна сісти в с. Підзамче орієнтовно о 12.45 (+- 10 км від полігону), тоді автобус "Броди Золочів" о 15.20
2 Маршрутка "Рівне - Золочів", відправляється з Радивилова о 15.40
3 Маршрутка "Кременець - Броди" в тому ж с. Підзамче орієнтовно о 10.00, тоді автобус "Броди Золочів" о 12.30
4 Маршрутка "Шацьк - Тернопіль" о 12.10 з Бродів
До львова їхати не бачу сенсу.
Завтра уточню на автовокзалі Золочева коли до них приїздять маршрутки 1 та 2.
0 - 0
50.019156, 25.318548 приведуть Вас прямо на полігон...
Спасибо.
Это именно для навигаторов координаты?
Ввел их в гуглокарту показало место в 26 км от Радивилова(деревня Лукаши) а не какк пишет Таир 14-16 км.
Мне бы ссылочку на гуглокарту с отметкой на самом полигоне.
0 - 0
Це звичайні географічні координати в градусах. Так, їх можна задати навігатору.
Ви хочете назву населеного пункту, вулицю та номер будинку?
Зрештою, наскільки мені відомо, Ви їхатимете з Шамірою, вона знає дорогу.
0 - 0
То что мы будем заезжать в Киев за Шамирой не значит что лично нам не нужны точные координаты полигона.
В дороге всякое случается.
Если Вам трудно дать ссылку с пометкой полигона, так и скажите.
А отвечать мне в таком тоне не следует.
0 - 0
Просто подвесьте хотя бы фото с Гугло-карт с указанием пути от трассы, как выше хотел сделать Таир, и многие вопросы у народа отпадут. Я тоже в прошлый раз ездил на полигон, но по памяти вряд ли точный путь найду.
Сейчас глянул карту, мы, если не ошибаюсь ехали так: Киев - окружная Житомира - окружная Ровно - Дубно - Радивилов - село Батьков (за ним поворот "в поля" направо, на брусчатку) - Дружба - конечная точка (координаты точные) - обозначил маршрут (объезжали лишнего, т.к. провтыкали первый поворот в Радивилов(
[ATTACH=CONFIG]61529[/ATTACH]
0 - 0
До Тернополя як і до Львова по 100км.
Найближче Золочів - 50 км.
Стосовно чим добратись - треба подумати... я подивлюсь графіки транспорту сьогодні ввечері та запропоную щось.
Прийшов вечір... (аби не плодити зайвих постів, допишу в цей)
Варіанти :
1 Маршрутка "Кременець - Броди" на неї можна сісти в с. Підзамче орієнтовно о 12.45 (+- 10 км від полігону), тоді автобус "Броди Золочів" о 15.20
2 Маршрутка "Рівне - Золочів", відправляється з Радивилова о 15.40
3 Маршрутка "Кременець - Броди" в тому ж с. Підзамче орієнтовно о 10.00, тоді автобус "Броди Золочів" о 12.30
4 Маршрутка "Шацьк - Тернопіль" о 12.10 з Бродів
До львова їхати не бачу сенсу...
варіант №1 прибуває до Золочева +- 16.30
варіант №2 прибуває орієнтовно 17.00 - 17.10
+ варіант №5 : Електропоїзд №6093 "Здолбунів - Львів" о 10.50 з Радивилова, о 12.00 в Красному.
+ варіант №6 : Маршрутка "Кременець - Броди" на неї можна сісти в с. Підзамче орієнтовно о 12.45 (+- 10 км від полігону),
тоді Маршрутка "Броди - Тернопіль" о 14.25 з Бродів. Дорога займе до 2.5 годин, 17.00 Ви в Тернополі.