0 - 0
У каждого на теле есть родинки. У кого-то их много, у кого-то их мало! Хотелось бы услышать мнение опытных страйкболистов по поводу защиты родинок от попаданий и так ли опасно попадания шара в родинку?
P.S. У меня на теле много родинок. Решил с весны начать играть в страйкбол, но как говорится и хочется и колется. :oops:
0 - 0
1 повідомлення
а в чем собственно проблема то? у меня тоже их много , но даже в голову не приходило подобное
0 - 0
И у меня их много) Не парься, береги глаза и уши.
PS цюцюрка тоже не отвалится от попадания
0 - 0
И у меня их много) Не парься, береги глаза и уши.
PS цюцюрка тоже не отвалится от попадания
:) та за цюцюрку я меньшу всего переживаю))))) просто насколько я знаю повреждение родинок может быть опасным, вот и захотелось услышать мнения)))
0 - 0
x-ray_brd Колись в дитинстві падаючи з велосипеда здер шкіру із родинкою на руці. Дивно, але шкіра відновилася разом із родинкою. П.С. як бачите я ще досі живий:lol: Родинки різні бувають. Гірше коли "родинки" будуть появлятися від попадання шариків... :D
0 - 0
:) та за цюцюрку я меньшу всего переживаю))))) просто насколько я знаю повреждение родинок может быть опасным, вот и захотелось услышать мнения)))
а я вооот за иё, ну цюцюрку, теперь оч. стал переживать :)
... а по поводу родинок: можно конечно их крышками от пива прикрыть и запластырить, но это не антуражно походу :lol:!!!
не парся ты !!! не у меня лично, но у близкого мне человека на моей памяти была травма родинки (довольно большая родинка кстати) - родинку поранили при стрижке и срезали около 1 /3, ну покровило и болезненно + страшновато. в итоге после некоторого времени всё прошло, родинка осталась на месте ... попадание ВВ думаю не доставит много положительных эмоций, но всё пройдёт!!!
P.S. самые крупные лучше прикрыть крышками от оболонь!!! пидтрымуй витчызняного выробныка!!!
0 - 0
2 повідомлення
В жовтій(і не дуже) пресі просто масовий психоз на тему переродження їх в злоякісні. це раптом якщо, щоб не думали на виробників їжі з барвниками і порошкового пиваса, наприклад. про курців можна і не нагадувати-а то в політику перейде.
по сабжу- сам практично регулярно травмуюсь при стрижці, якщо щось і ьуло не айс в організмі, то будь-де крім місця травми.
0 - 0
Ну жовта палку звісно перегина. А вреалі - дивлячись яка родимка. Чим чорніша і , особливо, якщо є бугристість на поверхні - бережи як зіницю ока. Такі особливо нестабільні. Причина твого страху - посттравматичний атиповий ріст та розростання клітин з високим вмістом меланіну. В стані спокою клітини родимки знаходяться на мембрані, яка є специфічним фундаментом.При порушенні його цілісності дійсно можливий безконтрольний ріст та переродження родимки в меланому. Це примітивно, але надіюсь доступно пояснив. Не глянувши , важко точно дати відповідь на твоє питання. Проконсультуйся з дерматологом, косметологом, а ще краще з онкологом.
0 - 0
[ATTACH=CONFIG]40071[/ATTACH]
о...о , а цюцюрка ?!
блин, это ж нада какое слово дурацкое ... (мысли вслух)