0 - 0
Хтось щось буде організовувати на неділю???
0 - 0
Хтось щось буде організовувати на неділю???
Так буде завтра локалка
Дата та місце - 21.08.2016р., 15.00 год. Окопи біля Птахофабрики
Координатор (Dundich O976O31922)
0 - 0
хотілось би на останню неділю літа зібратись, побігати, позривати щось
0 - 0
2 повідомлення
Скажіть одиночка може прийняти участь у локальних іграх? (згідно правил страйкболу примати участь можуть тільки команди з 5 чоловік)
І покажіть на карті де знаходиться локація "окопи птахофабрики".
0 - 0
МОжна я так думаю, адже також без команди як і більшість, то в пасічній, якщо без машини з вокзалу можу забрати, якщо на машині наберай 0978131362 поясню
0 - 0
2 повідомлення
Дякую за відгук.Жаль на цю неділю не получеться (робота) на наступні 3 неділі точно буду. Але якщо вийде то я передзвоню.
0 - 0
2 повідомлення
Привіт хлопаки! Питання збираюсь прокачати свою ласточку см 040 . Ставлю ствол 6.2 та резинку хор апу( до цього питань немає). Дальше збираюсь ставити нову проводку, li-po 11.1 v . Щоб мій привід не прийшлось збирати по полігоні збираюсь зробити наступне: шимінг, смазінг, поршень (із всіма стальними зубами), а також головку до нього двухслойну, нозл (голову циліндра незнаю чи потрібно міняти) пружину нехочу міняти( вихлопу 130 мені досить). Добиваюсь точності і збільшення скорострільності. Прошу скажіть можливо щось ще треба замінити? Щоб мій привід не розвалився від цього тюну.
0 - 0
Привіт хлопаки! Питання збираюсь прокачати свою ласточку см 040 . Ставлю ствол 6.2 та резинку хор апу( до цього питань немає). Дальше збираюсь ставити нову проводку, li-po 11.1 v . Щоб мій привід не прийшлось збирати по полігоні збираюсь зробити наступне: шимінг, смазінг, поршень (із всіма стальними зубами), а також головку до нього двухслойну, нозл (голову циліндра незнаю чи потрібно міняти) пружину нехочу міняти( вихлопу 130 мені досить). Добиваюсь точності і збільшення скорострільності. Прошу скажіть можливо щось ще треба замінити? Щоб мій привід не розвалився від цього тюну.
що розвалиться, те і заміниш;-)
0 - 0
2 повідомлення
оззи може знаєш шарного електрика що зможе замінити проводку?)
0 - 0
Привіт комрадам. Допоможіть знайти номер Krieger (Віталік Tesla) м. Коломия.