0 - 0
Всім привіт ! Як на рахунок пострілушок завтра на бочках ? на 10-01.
0 - 0
В неділю має бути сухо і +9, нас уже попередньо чоловік 20 підписалось. Підтягуйтесь на неділю.
0 - 0
Може в когось є лишній бункер, механи на MP5 на завтра, буду вдячний, основна зброя відмовилася працювати))
0 - 0
З Новим Роком, товариші страйкболісти!!
0 - 0
всім привіт, в когось буде вільне місце 1 на завтрішню гру ? 31.01.2016р., 09.30 год. Ценжів (0667315087)
0 - 0
5 повідомлення
Команда PHOENIX бан гравця підтримує. Причина: не спортивна поведінка.
0 - 0
Друге відео шедевр, сценарій до індійського фільму))
0 - 0
Збуй, якесь дуже літнє відео ти в лютому місяці виставляєш для підтримки свого співробітника графіта, але нехай...)
Щодо другого відео, в даній місії тебе можна було вибити простріливши повітряну кульку на спині, або ж підірвавши гранатою. Я кинув в тебе підряд 2-і гранати, перша вибухнула на 21-ій секунді відео, від неї ти втік, а друга, відповідно, на 29-ій секунді, на неї ти якраз і виліз, це дуже добре чути на відео! Але ж ти змаклаудив...
Щодо першого відео 2 хв 45 сек я повторюю що мертвий, 2 хв 48 секунда я знов повторюю що мертвий!
Але мова зара не про це, мова йде про гру 7.02.2016р. Де в перестрілці між графітом (кедр) Миколою (Кедр) я вибив їх обох, і взяв графіта в полон (свідком був ще Бєлий (Кедр). Правда графіт цього не визнав, і дуже довго доказував, як він чув що Микола в мене попав, натомість Микола навіть не встиг зробити постріл, що й сподіваюсь потвердить тут.
Миколу і Бєлого прошу підтвердити або ж спростувати мої слова.
Збуй і Графіт, сьогодні в магазині купляв у вас кульки, ви файно вітались, робили знижку, жодного слова щодо банів-бананів. Чому?
В тому й річ, що приватно ні графіт ні Збуй жодного слова і жодного зауваження не говорять!
А тут навмисно гадять керуючись суто своїми комерційними мотивами!
При чому звинувачуючи мене в образах, викладають відео де самі грубо порушують правила (пункт 4.5.1.)
ображають і принижують мене! 1:07 хвилина відео №2
0 - 0
[ATTACH=CONFIG]86275[/ATTACH]