0 - 0
та то прокатчики будуть,і вони точно на бочках)
0 - 0
Народ привіт, я тут новенький, хочу попасти на хоть якусь гру але завтра не виходить ніяк нажаль.. Привода немаю. Чи є можливість на іграх місцевих брати в прокат привід? Чи потрібно зазделегідь домовлятись?
0 - 0
Є думка, зробити в п"ятницю вечором нічну гру, хто, що думає про це?
Юра обсуди і дай будь-ласка відповідь, бо мене в принципі це турбує....
0 - 0
Всім доброго дня. Спасибі за те, що пильнуєте молодняк! Тепер по фото і ситуації. Молоді люди знайшли нову територію (закрите будівництво, яким керує один з батьків цих молодчиків), яку розглядають, як можливу нову ігрову територію. Окрім них там нікого не було і ніхто цього не бачив. Тому ситуація не настільки критична, як видається. Шевронів не видно, на фото з пивом, приводи уже в чохлах, або їх не видно. Роз"яснювально-профілактичну бесіду з ними провели. Тому, як на мене питання вичерпане. Якщо є ще якісь зауваження, то пишіть.
0 - 0
5 повідомлення
Юра обсуди і дай будь-ласка відповідь, бо мене в принципі це турбує....
Перестало тебе це в принципі турбувати?Дай будь-ласка відповідь...
0 - 0
Перестало тебе це в принципі турбувати?Дай будь-ласка відповідь...
Та шото не перестало друже, бо то чи я сліпий чи лижі не їдуть)))) Но стволи реально видно що не в чіхлах.
0 - 0
5 повідомлення
Та шото не перестало друже, бо то чи я сліпий чи лижі не їдуть)))) Но стволи реально видно що не в чіхлах.
Було ж сказано що то закрите будівництво власником якого є батько одного з цих страйкболістів,це вже помякшує діло і т.д.,А з пацанами переговорили вони свій косяк зрозуміли фото видалені урок усвоївся питання закрите.