0 - 0
Джу ти такий негідник :-)
0 - 0
ібани теж можна получити
По кількості банів я фаворит =)
ПС. напевно любимчик драка =)
0 - 0
Шановні, чого Драка вчепились? Він процитував правила і нічого не добавив від себе. Він не винен, що такий пункт існує. А пост затер я, бо прийшло кілька скарг на пост. І більшість з вас в курсі, що затирав я. Тому спекуляції щодо ціни модера чи ще щось типу цього я думаю зовсім не доречні!!!
P.S. Скар тобі і Коту давали бани і на інших форумах не тільки Франківських, тому вас в принципі люблять! :grin:
0 - 0
Ох уж ці оправдання, я наприклад, також вважаю, що модер - посада корумпована...і з задоволенням обговорив би цю тему, але зараз же репрессії почнуться :lol:
0 - 0
модер - посада корумпована...
Не маю підстав сумніватись в керівництві ресурсу, але от на регіональному рівні - дуже навіть може бути. Не просто ж так Кучмо передавав владу Янику, а Єльцин ВВП....:grin:
0 - 0
Не маю підстав сумніватись в керівництві ресурсу, але от на регіональному рівні - дуже навіть може бути. Не просто ж так Кучмо передавав владу Янику, а Єльцин ВВП....:grin:
то винні наші модери?
0 - 0
то винні наші модери?
Не буду нічого стверджувати, не маючи доказів.
Якщо і мала місце тіньова схема, то можу припустити, що не обійшлося без радника. А радник, в свою чергу, таки точно не без зірки Давида на аватарі.
0 - 0
[ATTACH=CONFIG]58917[/ATTACH]Не буду нічого стверджувати, не маючи доказів.
Якщо і мала місце тіньова схема, то можу припустити, що не обійшлося без радника. А радник, в свою чергу, таки точно не без зірки Давида на аватарі.
0 - 0
Думаю Озик прав, теневая схема как раз таки на региональном уровне, и кажется мне что "массад" с аватаркой в виде звезды Давида ту не при чем, а вот наших ЦРУ-шных Пчелок что-то не слышно, не ихни ли это теневые махинации и не приследуют ли они какие-то свои цели)))