0 - 0
Підтримую Юру,а далі по темі:
1) або ігри робити платні, навіть локалки
2) або без реєстрації на гру не допускати
3) проявляти самому активність і якщо немає можливості,часу,досвіду чи ще осбтавин вагон - об,єднуватись з іншими командами для допомоги в створенні гри - сценарій, підготовка території і т.д.
1. і шо то дасть коли буде гра платна ? сенс ?
2. так для того і є реєстрація вроді б....
0 - 0
1. і шо то дасть коли буде гра платна ? сенс ?
2. так для того і є реєстрація вроді б....
як шо,плати гроші і хочеш їдь хочеш не їдь - така собі мотивація;
а є люди які клали на реєстрацію, або ж банально не мають інтернета - всяке буває
1.Без назви
2.Дата та місце - 30.06.2013р., 10.00 год
7.Фабула - Нема
8.Небажані команди/гравці - немає
9.Внесок - немає
Бочки
усміхнувся на - гра без назви, без місця, без ніфіга, без нічого ))
але бочки, каністри, банки, склянки вкінці)
0 - 0
як шо,плати гроші і хочеш їдь хочеш не їдь
а ну так ти маєш на увазі передплату, так і треба було писати. Думаю тоді зібрати людей стане ще важче :-)
ну це краще ніж сидіти вдома..... різун красава :-)
0 - 0
Ну так як більше ніхто нічого не організовує то мусів хтось хоча б щось написати. Нажаль в мене зараз немає часу організовувати якусь гру але хочеться побігати відпочити від роботи. А тут багато могутніх інтернет воїнів які дуже бурхливо обговорюють страйкбол але чомусь на самих іграх іх не видно. То я подумав напишу може хтось приїде а там на місці розберемось. Бочки - я думаю що тут всі знають що таке бочки, чи комусь треба було розписати конкретно (Мікрорайон пресмаш колишня недобудована нафтобаза бла, бла, бла....)
А про платні ігри я думаю що це нідочого доброго не приведе. Є Краща ідея відключати всім могутнім інтернет воїнам на вихідні інтернет
0 - 0
А тут багато могутніх інтернет воїнів які дуже бурхливо обговорюють страйкбол але чомусь на самих іграх іх не видно
Не можу знати кого ти мав на увазі, але дехто приймає участь у іграх, а тому на локалках бути просто фізично не може:).
0 - 0
Не можу знати кого ти мав на увазі
Оз, шо ти палишся:)
їдем в дрогобиЧ
0 - 0
Оз, шо ти палишся:)
їдем в дрогобиЧ
малость знову буде інша гра =)