0 - 0
А вы точно Антонио Бандерас?
:-P
0 - 0
Фасолік, ідейка цікава, тільки напиши коли і по чом?
0 - 0
Фасолік, ідейка цікава, тільки напиши коли і по чом?
Аквапарк
1. Ранкова зарядка - 40 грн. за 3,5 год.
Графік проведення ранкової зарядки
Вихідні (СБ-НД): 06:00 - 09:00
питання в тому шо десь до 6 а.м. прийдеться перекентуватись і не всі думаю захочуть такий розклад
0 - 0
хм..в баньку можна
нуну... ризикни:-P
P.S. Таки дехто хоче засвітити свою дупу в сітці втретє:lol:
0 - 0
А есть у нас тут подкованые юристы, шоб с опытом работы. есть дело на мильон, точнее на полтора ))) если можно стуканите в личку контакт
---------- Сообщение добавлено в 01:35 ---------- Предыдущее сообщение создано в 01:33 ----------
так він в курсі тому і пише, чи нікому не стрьомно грати буде з ним , бо в нього ж ПНВ і вона буде афігенно працювати коли чисте небо і місяць світить....
я вааще хотел металогалогенную прожектору поставить на 400 ватт.... 30000 люмен... хватило бы без ПНВ играть на том поле ))) но подумал что прикола ночной игры не будет тогда )))
0 - 0
я вааще хотел металогалогенную прожектору поставить на 400 ватт.... 30000 люмен... хватило бы без ПНВ играть на том поле ))) но подумал что прикола ночной игры не будет тогда )))
Та ладно, неужто....:lol:
0 - 0
Аквапарк
1. Ранкова зарядка - 40 грн. за 3,5 год.
Графік проведення ранкової зарядки
Вихідні (СБ-НД): 06:00 - 09:00
питання в тому шо десь до 6 а.м. прийдеться перекентуватись і не всі думаю захочуть такий розклад
Давай узнавай
0 - 0
Щодо аквапарку, працює він з 6.00 але до 9.00 не працюють ніякі атракціони, тільки сауна, джакузі і басейни....
0 - 0
А есть у нас тут подкованые юристы, шоб с опытом работы. есть дело на мильон, точнее на полтора ))) если можно стуканите в личку контакт
---------- Сообщение добавлено в 01:35 ---------- Предыдущее сообщение создано в 01:33 ----------
так це ж круто
0 - 0
О так, хтось ПНВ собі тарить , а хтось фонарі на 30000 люмен (імітації дульної вспишки=)), буде весело ...
цікаво коли ж плазмогани появляться =)
[ATTACH=CONFIG]55283[/ATTACH]