0 - 0
більше не буде нічних ?
будуть і не одна, пропоную в періоди жіркого літа перенести ігри на вечір (ніч )
0 - 0
Всім привіт..пропоную створити тему "Загублене-знайдене". Незнаю куди її розмістити тож викладаю тут. Так як уже "наболіло".. постійно щось губиться але ніколи не знаходиться((. На відкритті 14.04.2013 загубив уже другий магазин від Beretta m92f з маркіровками TM чорний, грінгаз. З собою не носив, точно кидав в рюкзак де він і стояв в районі стоянки автомобілів, потім переносився на КПП(може тоді й випав). Може хтось знайшов, був би радий отримати свою річ назад(за символічну винагороду). Сподіваюся на вашу чесність..дякую. Думаю ця тема буде потрібна не тільки мені..
так а шо пропонувати, візьми тай створи темку.....
0 - 0
Let4ik
Про вчерашнюю ночную игру, еще в 1893 году Альфонс Алле картину написал "Битва негров в глубокой пещере тёмной ночью"
Та нее.... все было норм видно, даже слишком:D
jew
пропоную: Забанити Гренедерів за ПНВ, це ж реальний чіт. Чітери!!!
Я тебе і без пнв і фонаря нормально чпокнув:lol:
jew
та будуть, але ТССССС, гренадір не повинні знати про це
вони вже левел-ап
Нам Шміттт все здасть:mrgreen:
Fasolik
будуть і не одна, пропоную в періоди жіркого літа перенести ігри на вечір (ніч )
Угу перехідні нормально бы було, як тоді з пілотом.
Фасолік, дякую за першу нічну в сезоні, пограли не багато але файно. Жаль не було змоги встигнути на початок гри. Загалом сценарій, як для нічної, файний - простий і перемішує гравців, а нам тільки цього і треба.
0 - 0
а Шмідт тут до чого :))
ps
а може б то 1 мая ще зустрітись?
0 - 0
[ATTACH=CONFIG]51778[/ATTACH]
0 - 0
[ATTACH=CONFIG]51797[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]51825[/ATTACH]
шмідт - ШПІЙОН
0 - 0
Знову здрасті. Для самих відданих відвідувачів напишу. Дану тему ні я, ні як вияснилось Драк, не закривали, бо причин немає... Вона була помилково закрита (по незрозумілій мені мотивації) адміністратором форуму. Ми розібрались і відкрили тему. Тому welcome home і веселих свят!
0 - 0
ЮПІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ !!!!!!!!!
Бажаєм здоров"я і довгих років життя найгуманнішому модеру!!!!!!!
0 - 0
УРА ! Таваріщі, рєжим подолано!