0 - 0
давай там гру забахаєм :)
ты уверен что на 0,5 га кто то будет?! ))) там пулемет 2 таких участка накрывает полностью )))
0 - 0
Можна буде змоделювати подвиг Матросова
0 - 0
Никому случаем не нужны складские помещения?! а то есть 350 квадратов можно офис сделать там же (есть второй этаж но не особо утеплен) + 0.5 га земли рядом с прессмашем, отдельный заезд, есть охрана.
карту Кот кинь, як добратись і з ким говорити про організацію там ігор?
0 - 0
карту Кот кинь, як добратись і з ким говорити про організацію там ігор?
жаль нет смайла рукалицо )))
написано 350 а не 3500 и не 35000 квадратов )))
это примерно как 1 этаж на нефтебазе где играем, только потолки выше немного раза так в 2 ):lol:
---------- Сообщение добавлено в 00:47 ---------- Предыдущее сообщение создано в 00:46 ----------
Можна буде змоделювати подвиг Матросова
мож тогда все в белом домике на бочках?! а я с пуличем штуромвать буду?! ))) можно 100 против одного.... тока мне время нужно будет на подзарядку аккума )) тока из домика не выходить )))
0 - 0
Про вчерашнюю ночную игру, еще в 1893 году Альфонс Алле картину написал "Битва негров в глубокой пещере тёмной ночью"
0 - 0
)) я думав це "прямокутник" Малевича..
0 - 0
пропоную: Забанити Гренедерів за ПНВ, це ж реальний чіт. Чітери!!!
0 - 0
більше не буде нічних ? :-)
0 - 0
та будуть, але ТССССС, гренадір не повинні знати про це
вони вже левел-ап
0 - 0
Всім привіт..пропоную створити тему "Загублене-знайдене". Незнаю куди її розмістити тож викладаю тут. Так як уже "наболіло".. постійно щось губиться але ніколи не знаходиться((. На відкритті 14.04.2013 загубив уже другий магазин від Beretta m92f з маркіровками TM чорний, грінгаз. З собою не носив, точно кидав в рюкзак де він і стояв в районі стоянки автомобілів, потім переносився на КПП(може тоді й випав). Може хтось знайшов, був би радий отримати свою річ назад(за символічну винагороду). Сподіваюся на вашу чесність..дякую. Думаю ця тема буде потрібна не тільки мені..