0 - 0
А де фотки від чувака в сигнальному жилеті, який фоткав на зєркалку?
0 - 0
7 повідомлення
МАЙК ти кого маєш на увазі??
Відносно відео...відео робиться...і оскільки від Тоши (оператора на грі) ми поки нічого толкового і адекватного не дочекалися, тому всі відеоматеріали було передано іншій людині на створення відео. Ця людина була на грі і відповідно підійде до створення "фільму" із усією відповідальністю. Хто це? Поки не скажу, всьому свій час, але "чорновий" варіант який він мені показав достойний уваги! Тому вірю, що основний "фільм" вийде дуже і дуже толковим. Ми всі на це надіємось.
Тому друзі, вибачте за затримку... Але відео буде!!! Трішки терпіння будь-ласка.
0 - 0
Я маю на увазі того фотографа, що мене і тебе фоткав з ПКМ.
0 - 0
7 повідомлення
Ура, товариші друзі соратники!:)
Скоро! Зовсім скоро буде відео! Я вже бачив кілька варіантів, зараз людина (тримаємо поки в секреті хто це) відшліфовує деякі моменти і видасть нам НАШЕ З ВАМИ (І ЙОГО ТЕЖ) ВІДЕО!!!!
Ще трошки, почекати - кілька днів!!!
0 - 0
Спасибо за видео!
Приятно вот так вот, сидя поздним холодным вечером перед компьютером, ненадолго мысленно вернуться на ту игру. :)
0 - 0
[QUOTE="SomberGrin [Дикі гуси];489509"]Спасибо за видео!
Приятно вот так вот, сидя поздним холодным вечером перед компьютером, ненадолго мысленно вернуться на ту игру. :)
Ти правий! Дійсно приємно згадати ці два дні...
0 - 0
7 повідомлення
Від свого імені приношу вибачення, за те, що у відео (по моїй вині) не зазначено в учасниках гри команду "Отряд Юнуса Халеса".
"Я больше так не буду!"(с) щиро вибачаюсь, за таке упущення!
Ну надіюсь, зла на мене тримати за це не будете.
СОМБЕРГ - відеоматеріалу ще є на хвилин 30-35, от тільки як його подати і під яким соусом, ще не ясно. А так поки маємо трейлер гри.